Skip to content Skip to footer

Nova imatge de RegalaunNinot.com

Hui tenim una gran notícia que anunciar-vos. Després de mes de sis mesos de vida de RegalaunNinot.com donem un pas endavant i renovem per complet la imatge en xarxes i també en la web.

Començàrem l’aventura amb una imatge creada per Sol Vidal la qual ens ha ajudat a donar-nos a conèixer i ha servit per a crear complicitat entre artistes i amigues i amics. Moltíssimes gràcies Sol!

Ara és temps de donar un pas endavant conservant els valors de RegalaunNinot.com que sempre han estat l’admiració i respecte per l’artista faller i foguerer, el tracte personal i la passió per les Falles de València i les Fogueres d’Alacant.

Renovem la imatge amb un símbol fàcilment identificable: un regal i un ninot dins d’eixe regal. Una imatge empàtica que connecta molt bé amb el nostre esperit de proximitat i ànim d’ajudar a visibilitzar la gran creativitat dels artistes fallers d’una manera fàcil i senzilla per obrir noves possibilitats al sector.

Molt agraïts per l’assessorament als artistes fallers que ens han ajudat a desenvolupar esta nova imatge amb les seues idees i aportacions. La vostra opinió sempre ens ajuda molt!!!

Esperem que vos agrade i continueu confiant com ho heu fet fins ara en RegalaunNinot.com, el portal de referència en creativitat d’artistes fallers i foguerers!

Iniciar xat
1
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋
Podem ajudar-te?