Nova imatge de RegalaunNinot.com

Hui tenim una gran notĂ­cia que anunciar-vos. DesprĂŠs de mes de sis mesos de vida de RegalaunNinot.com donem un pas endavant i renovem per complet la imatge en xarxes i tambĂŠ en la web.

Començàrem l’aventura amb una imatge creada per Sol Vidal la qual ens ha ajudat a donar-nos a conèixer i ha servit per a crear complicitat entre artistes i amigues i amics. MoltĂ­ssimes grĂ cies Sol!

Ara ĂŠs temps de donar un pas endavant conservant els valors de RegalaunNinot.com que sempre han estat l’admiraciĂł i respecte per l’artista faller i foguerer, el tracte personal i la passiĂł per les Falles de València i les Fogueres d’Alacant.

Renovem la imatge amb un sĂ­mbol fĂ cilment identificable: un regal i un ninot dins d’eixe regal. Una imatge empĂ tica que connecta molt bĂŠ amb el nostre esperit de proximitat i Ă nim d’ajudar a visibilitzar la gran creativitat dels artistes fallers d’una manera fĂ cil i senzilla per obrir noves possibilitats al sector.

Molt agraĂŻts per l’assessorament als artistes fallers que ens han ajudat a desenvolupar esta nova imatge amb les seues idees i aportacions. La vostra opiniĂł sempre ens ajuda molt!!!

Esperem que vos agrade i continueu confiant com ho heu fet fins ara en RegalaunNinot.com, el portal de referència en creativitat d’artistes fallers i foguerers!