Skip to content Skip to footer

Un Mar de Somnis… i ninots

Des de la nostra més tendra infantesa totes i tots hem tingut el somni de tindre un ninot d’eixa Falla que ens va fascinar quan no alçàvem un pam de terra.

Un somni que tota la vida hem perseguit d’alguna manera sempre que visitàvem la Falla del nostre barri, eixa Falla gran o xicoteta que tant ens cridava l’atenció.

Des de fa 6 mesos (mare, com passa el temps…) a RegalaunNinot.com hem ajudat a moltes persones a fer realitat eixe somni. Estem molt contents d’haver complit el somni de moltes i molts. I volem seguir fent realitat més somnis, un Mar de Somnis.

Així que fa un temps ens posàrem en contacte amb Alicia Moreno, fallera major de València 2016, i decidírem que res millor per a complir eixos somnis que a la botiga d’indumentària Mar de Somnis.

Hui vos anunciem una col.laboració en la qual hem treballat i hem cuidat amb molt de mimo i carinyo. A partir d’ara Mar de Somnis Indumentària serà punt de venda i recollida física de totes les creacions que trobeu a RegalaunNinot.com!

Ajuntem dos pilars fonamentals de la Festa i els unim per crear sinergies i posar en valor més encara el patrimoni dels oficis artístics i artesanals de les Falles, l’artista faller i l’indumentarista.

I no només falleres i fallers personalitzats, no. A Mar de Somnis podreu encomanar tot, absolutament tot el que trobeu a la web RegalaunNinot.com: una il.lustració, un ninot xicotet, una parella de figures per a boda,… i si no ho trobeu, pregunteu a Alicia! Ella com a gran amant de la Falla que és vos assessorarà i ajudarà perquè tingueu o regaleu el ninot que sempre havieu somiat.

RegalaunNinot.com i Mar de Somnis Indumentaria, sempre amb les Falles!

Mar de Somnis Indumentaria

Av. Blasco Ibáñez, 198, baix dreta

46002 València

Iniciar xat
1
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋
Podem ajudar-te?