Un Mar de Somnis… i ninots

Des de la nostra mĂ©s tendra infantesa totes i tots hem tingut el somni de tindre un ninot d’eixa Falla que ens va fascinar quan no alçàvem un pam de terra.

Un somni que tota la vida hem perseguit d’alguna manera sempre que visitĂ vem la Falla del nostre barri, eixa Falla gran o xicoteta que tant ens cridava l’atenciĂł.

Des de fa 6 mesos (mare, com passa el temps…) a RegalaunNinot.com hem ajudat a moltes persones a fer realitat eixe somni. Estem molt contents d’haver complit el somni de moltes i molts. I volem seguir fent realitat mĂ©s somnis, un Mar de Somnis.

AixĂ­ que fa un temps ens posĂ rem en contacte amb Alicia Moreno, fallera major de ValĂšncia 2016, i decidĂ­rem que res millor per a complir eixos somnis que a la botiga d’indumentĂ ria Mar de Somnis.

Hui vos anunciem una col.laboraciĂł en la qual hem treballat i hem cuidat amb molt de mimo i carinyo. A partir d’ara Mar de Somnis IndumentĂ ria serĂ  punt de venda i recollida fĂ­sica de totes les creacions que trobeu a RegalaunNinot.com!

Ajuntem dos pilars fonamentals de la Festa i els unim per crear sinergies i posar en valor mĂ©s encara el patrimoni dels oficis artĂ­stics i artesanals de les Falles, l’artista faller i l’indumentarista.

I no nomĂ©s falleres i fallers personalitzats, no. A Mar de Somnis podreu encomanar tot, absolutament tot el que trobeu a la web RegalaunNinot.com: una il.lustraciĂł, un ninot xicotet, una parella de figures per a boda,… i si no ho trobeu, pregunteu a Alicia! Ella com a gran amant de la Falla que Ă©s vos assessorarĂ  i ajudarĂ  perquĂš tingueu o regaleu el ninot que sempre havieu somiat.

RegalaunNinot.com i Mar de Somnis Indumentaria, sempre amb les Falles!

Mar de Somnis Indumentaria

Av. Blasco Ibåñez, 198, baix dreta

46002 ValĂšncia