El festival Primavera Sound compta amb Valua per al fotoreclam d’Aperol Spritz

photocall-decoracion-evento-aperol-spritz-primavera-sound-valua

El Primavera Sound un any més va ser un èxit, i en la zona d’Aperol Spritz es va viure un bon rotllo inigualable. Durant els dies del festival es va gaudir de la bona música, però també de les posades en escena de les diferents marques de l’esdeveniment. La marca italiana de beguda Aperol Spritz va desplegar el seu bon rotllo en la seua zona del festival amb l’etiqueta #enjoythejoy i un fotoreclam que va brillar entre el públic.

En l’entrada de la zona d’Aperol Spritz en el Primavera Sound per a donar la benvinguda hi havia un fotoreclam realitzat por Valua. Aperol promet alegria i des del primer moment volien transmetre les bones vibres, celebrant la música. Gran part del públic que va passar per la zona d’Aperol Spritz es va anar amb un somriure i amb la foto al costat del corpori de Valua, empresa de tematització d’espais, decoració d’esdeveniments i creació de figures artístiques amb la tradició i versatilitat dels artistes fallers.

El disseny del fotoreclam per a Aperol Spritz en el Primavera Sound

Des d’un inici, Aperol tenia clara la idea que volia per a crear este corpori que fora el fotoreclam i la primera impressió de la seua zona en el Primavera Sound. Tres paraules formant la frase que resumix la imatge corporativa de la marca: Only Good Vibes. Perquè, dins del sector de les begudes, Aperol és sinònim del bon rotllo.

El detall clau d’este corpori era l’estètica d’este. Perquè encara que semble senzill, té el seu toc creatiu que el diferencia com a decoració en un festival. No són només tres paraules, s’aprecia com té una textura que evoca als globus. En tota festa hi ha globus, donen alegria, per la qual cosa Aperol ens va encarregar crear este fotoreclam inspirat en els globus. Este “Only Good Vibes” va ser l’heli que va ajudar a elevar a Aperol en el Primavera Sound, fent que el seu espai anara un dels més concorreguts.

photocall-decoracion-evento-aperol-spritz-primavera-sound-valua

Altres detalls del disseny d’este fotoreclam van ser el color de les lletres i el rètol retroiluminado. Aperol Sptriz té un color característic, que et ve a la ment automàticament quan algú esmenta la marca. Valua es va encarregar d’aconseguir replicar eixe color ataronjat i vermellós de la marca, el color que té la beguda servida amb gels. Després, el corpori ho van completar des d’Aperol amb un rètol retroiluminado per a donar-li llum durant la nit. De tot el Primavera Sound, Aperol Spritz va brillar amb llum pròpia amb este fotoreclam personalitzat.

Fotoreclams i decoracions d’esdeveniments realitzades per Valua

La versatilitat de Valua ens permet realitzar fotoreclams com el que produïm per a Aperol gràcies a Vampire Studio, qui va confiar en nosaltres per a executar el corpori. Però també com a empresa podem tematizar un esdeveniment complet. Per a Ron Barceló creem la tematització de l’escenari per a l’esdeveniment de presentació del llibre “Recenario” que van publicar al costat d’Aleix Puig, fundador de Vicio. Repliquem a escala gegant el llibre, un pack de creïlles fregides i una nevera rosa.

Ens adaptem a les necessitats del client, per al congrés de Chanel a Madrid produïm un coet inspirat en la icònica bossa negra de cuir de la marca. També, tenim capacitat per a crear decoracions d’estand que eleven l’hype, com la Jordan 1 més gran del món. O escenografies per a esdeveniments que sorprenen per la seua magnitud, el cas d’Avern Experience. Contacta amb nosaltres si vols una decoració, fotoreclam o tematització per a un esdeveniment que et faça brillar.