Un ninot Ășnic com a regal d’aniversari

ninot-Ășnico-regalo-cumpleaños-personalizado–caracol-regala-un-ninot

Rebre un regal especial pel teu aniversari fa molta il·lusiĂł. Ja obrir qualsevol regal Ă©s mĂ gic, mĂ©s encara si Ă©s un ninot Ășnic, personalitzat i amb una emotiva histĂČria. Que algĂș pense en tu d’eixa manera t’emociona, perquĂš no tots els dies es desembolica un regal Ășnic que decorarĂ  la casa per sempre.

Regalar a algĂș un ninot personalitzat implica carinyo, perquĂš Ă©s un regal personal, emotiu i per a ocasions comptades. És el cas del disseny d’un ninot Ășnic, un caragol molt acolorit que van encarregar a Regala Un Ninot per a un aniversari. Molts dels ninots que havĂ­em entregat fins a la data eren ninots personalitzats dels cumpleañeros com el ninot de fallerita de Miriam GarcĂ­a que va rebre Carla de part de la seua mare. No obstant aixĂČ, este Ășltim ha sigut el mĂ©s diferent.

El disseny del ninot Ășnic, un caragol

La histĂČria darrere d’este ninot Ășnic Ă©s molt bonica, i demostra el bĂ© que es coneixen com a parella. Per al seu aniversari, ell va pensar en quĂš podia regalar-li, volia una cosa especial que durara tota una vida. Va entrar en la web de Regala Un Ninot i va veure moltes opcions, perĂČ es va decantar per un disseny Ășnic que li recordara a la seua parella.

ninot-Ășnic-regal-aniversari-personalitzat–caragol-regala-un-ninot

Des que es van conĂ©ixer, ell es va adonar de l’aficiĂł d’ella pels caragols. Sempre que veia un, intentava per tots els mitjans salvar-ho perquĂš ningĂș l’esparruche. Li va semblar graciĂłs transformar este record i eixe carinyo que els tĂ© a un ninot Ășnic. Fent un regal especial amb una bonica histĂČria que li recorde a la seua infĂ ncia, a la seua parella i al carinyo que tĂ© als caragols.

El disseny del caragol Ă©s molt entranyable, la qual cosa fa que este ninot siga Ășnic. És un caragol amb estĂštica de dibuix, molt tendre grĂ cies al color morat i els tocs de rosa, que sĂłn els colors favorits d’ella. És un ninot Ășnic i personalitzat molt detallat. L’artista faller Sergio SĂĄnchez li ha realitzat fins al detall de la textura del caragol amb eixos solcs simulant la bava de caragol.

En Regala Un Ninot hi ha moltes opcions de ninots d’aniversaris

Regalar un ninot Ășnic com este caragol per un aniversari Ă©s un encert. Alhora que regales un detall personalitzat, tambĂ© estĂ s regalant una part de les falles de ValĂšncia creat pels artistes fallers. Per a celebrar tambĂ© que havien sigut Fallera Major i Presidents de Falla junts, EstefanĂ­a a la seua indumentarista pel seu aniversari li va regalar dos ninots de falleritos. Encara que, tambĂ© pot ser un ninot Fan Art d’Harry Potter com el que li van regalar a Thomas.

Fins i tot les empreses trien regalar un ninot personalitzat per a jubilacions o homenatjar els seus directius. Flywire ja va encarregar dos, un per al directiu Rob Orgel on el detall estaven en els esquĂ­s, i un altre per a David King vestit amb un vestit inspirat en Iron Man. Siga per a un aniversari, una boda, una jubilaciĂł o com a homenatge, contacta amb nosotros para regalar un ninot Ășnic i personalitzat.