La decoració amb més amor per al Cullera Beach Pride Festival en el mes de l’orgull

decoración-mes-orgullo-junio-evento-cullera-pride-valua

Este mes de juny és molt significatiu per al col·lectiu LGTBI+. En totes les ciutats l’arcoiris decora els carrers. El festival Cullera Beach Pride ha contactat amb Valua per a crear una decoració del mes de l’orgull que tinga molt amor i color. Han volgut decorar este mes amb una peça personalitzada i única, que fora present tot el festival per a fer costat al col·lectiu i donar visibilitat.

El col·lectiu ha acollit com a senyal d’identitat els arcoiris, i en esta decoració del mes de l’orgull que va encarregar Cullera Beach Pride Festival no ha faltat. Valua, empresa de tematització d’espais, decoració d’esdeveniments i creació de figures artístiques amb la tradició i versatilitat dels artistes fallers, ha realitzat esta decoració amb carinyo. El cor de Cullera Beach Pride va decorar l’escenari del festival de Cullera Beach Pride, donant encara més color a l’esdeveniment.

El disseny de la decoració del mes de l’orgull de Cullera Beach Pride

La decoració del mes de l’orgull de Cullera Beach Pride Festival havia de tindre molt de color i que transmetera amor. Eixa era la premissa que ens van traslladar, i es va traduir en un cor gegant amb els colors del col·lectiu LGTBI+. Una decoració que es vió des de la distància i aporte color a l’escenari durant el festival.

El cor gegant es va pintar amb colors vius i alegres, com és el mes de l’orgull. A més, el disseny no era únicament un cor, es va representar també a Cullera en esta decoració del mes de l’orgull. El cor sorgia de les ones, en representació de la platja i del Cullera Beach Pride. També, per a exemplificar el batec del cor, es van crear diversos anells amb la forma del cor que fora més gran conforme més allunyats del cor central. Finalment, el detall de les palmeres que decoren el passeig de la platja de Cullera.

decoració-mes-orgull-juny-esdeveniment-cullera-pride-valua

També, per a subjectar el cor s’ha realitzat una caixa personalitzada com a tarima. En la tarima es pot llegir Cullera beach pride, i s’aprecia a la perfecció l’arc de Sant Martí. En el cor cada part té també els colors de l’arc de Sant Martí creant la composició. El resultat és una decoració cridanera, alegre, acolorida i amb amor, en essència, és el mes de l’orgull exemplificat.

decoració-mes-orgull-juny-esdeveniment-cullera-pride-valua

Decoracions per a ocasions especials realitzades per Valua

Esta decoració del mes de l’orgull del Cullera Beach Pride no és l’únic treball que hem realitzat per a esdeveniments especials. A principis del mes, Valua va realitzar el corpori d’Aperol Spritz com a decoració per a la seua zona en el festival Primavera Sound. També, en Falles per a la promoció de Xarxa Bull, vam portar a volum el dibuix de la fallera de marca en escala real.

Al seu torn, tenim la capacitat per a crear escenografies com el panell d’abella gegant que vam produir per a una comparsa de Tarragona. I per a congressos també hem creat decoracions personalitzades, com la doctora per al congrés de Semergen celebrat a València. Portem a la realitat qualsevol idea, per molt eixelebrada que siga, com crear un carro volador per al Red Bull Dia de les Ales. Contacta amb nosaltres si necessites una decoració personalitzada per a una ocasió especial o un esdeveniment.