L’empresa PowerCo regala un ninot a un dels seus directius

regalo-especial-empresa-ninot-personalizado-powerco-regala-un-ninot

Les empreses sempre tenen en compte als seus empleats i directius, i per a mostrar-los l’estima que els tenen els donen regals especials d’empresa. PowerCo, la filial de Volkswagen a Espanya de fabricaciĂł de bateries per a automĂČbils, ha tornat a encarregar a Regala Un Ninot un regal especial per a un altre dels seus directius. Un detall per a reconĂ©ixer el treball que realitza de part de l’empresa i els seus empleats.

És un regal especial este ninot personalitzat, mostra el carinyo i l’estima que tĂ© el teu equip per tu. A tots els directius els agradaria rebre un regal personalitzat de part de la seua empresa. És un record Ășnic i sempre serĂ  present. És una manera de premiar al directiu, i PowerCo ho sap. Per aixĂČ han tornat a confiar en nosaltres per a fer este regal especial a Sebastian Klar, Cap de CoordinaciĂł de Ramp-Up i Assignacions Globals.

El disseny del regal especial d’empresa de PowerCo a Sebastian Klar

Sebastian Klar Ă©s el cap de CoordinaciĂł de Ramp-Up i Assignacions Globals, per la qual cosa la seua ninot personalitzat havia de representar tambĂ© el seu lloc de treball. A l’Ă©sser un regal especial d’empresa personalitzat, Regala Un Ninot ha creat un disseny que represente totes dues facetes d’ell. PowerCo volia que fora un ninot seu, on es veja la personalitat alegre de Klar perĂČ tambĂ© la seua posiciĂł dins de l’empresa.

regal-especial-empresa-ninot-personalitzat-powerco-regala-un-ninot

Ell Ă©s un apassionat del futbol, i en estar a ValĂšncia, no se li podia posar una altra samarreta que no fora la del ValĂšncia FC. SerĂ  un record de la seua etapa acĂ­. Igual que quan l’exdirector Thomas Dahlem va rebre el seu regal especial d’empresa de part dels seus empleats en tornar a Alemanya. TambĂ©, en el dorsal tĂ© el d’Hugo Duro, el seu jugador favorit de la plantilla del club. A mĂ©s, ell Ă©s el davanter del seu equip, igual que el 9 del ValĂšncia.

Per a representar la seua faceta en PowerCo en el disseny d’este regal especial d’empresa ens van demanar posar el mĂłn en una mĂ  i el logo de l’empresa en l’altra. Sergio SĂĄnchez, l’artista faller que ha aconseguit reproduir a Sebastian Klar en ninot, ha reproduĂŻt el logo a la perfecciĂł. TambĂ©, el mĂłn que subjecta a la seua mĂ  dreta, perquĂš Klar Ă©s el responsable de les assignacions globals.

Regals per a directius, empresaris i empleats en Regala Un Ninot

PowerCo ja ha regalat dos ninots personalitzats a dos dels seus directius, igual que Flywire quan li va entregar a Rob Orgel i David King els seus. PerĂČ, tambĂ© va confiar en Regala Un Ninot Elecnor per a homenatjar el seu expresident. Fins i tot, els directors de VIPS van rebre dos ninots com a regals especials dels seus empleats pel seu treball al comandament de l’empresa.

Encara que, en Regala Un Ninot hi ha infinitat de possibilitats per a regals Ășnics i personalitzats per a qualsevol ocasiĂł. Carla en el seu aniversari va rebre un ninot de Miriam GarcĂ­a d’una fallerita. Si vols regalar un ninot personalitzat que emocione contacta amb nosaltres, t’ajudarem a dissenyar el regal perfecte.