Dos ninots com a regal d’empresa per als directors de VIPS

ninot-regalo-empresa-VIPS-personalizado-regala-un-ninot

Hi ha ocasions que sĂłn especials, com celebrar l’Ăšxit de la teua empresa, i tindre un record d’eixe moment Ă©s mĂ gic. Un regal perfecte Ă©s un ninot personalitzat, una cosa Ășnica que en obrir-ho dibuixarĂ  un somriure en la persona que ho reba. Per exemple, un ninot com a regal d’empresa per a simbolitzar l’Ăšxit que ha tingut eixa persona en aventurar-se a obrir un negoci.

El cas dels directors de VIPS, una marca de restaurants que s’ha convertit en una de les majors franquĂ­cies d’Espanya. El director general de l’empresa, Paco PĂĄez, i el director de la marca, JosĂ© EchevarrĂ­a, van rebre cadascun un ninot com a regal d’empresa per a celebrar el seu Ăšxit. Uns ninots personalitzats que decoren les oficines centrals i que per a ells simbolitza l’esforç i reconeixement d’haver alçat un imperi.

Dos ninots de regal d’empresa amb un disseny molt corporatiu

Dos ninots de regal de l’empresa que els van donar els empleats per a mostrar-los l’afecte que tenen cap a ells, els seus directors. Per a Regala Un Ninot estos dos ninots van ser especials pel significat que tenen i la reacciĂł de tots dos directors en rebre’ls. Tots dos van agrair el gest que van tindre els seus empleats en obsequiar-los amb estos ninots personalitzats per a commemorar la trajectĂČria de VIPS.

Cadascun d’ells va rebre el seu ninot personalitzat d’ells mateixos, vestits de cambrer i cuiner de VIPS. El restaurant VIPS tĂ© una indumentĂ ria molt concreta, i per a estos ninots de regal d’empresa calcar la vestimenta era clau. Tots dos ninots van ser realitzats per l’artista faller Vicente DomĂ­nguez, qui va aconseguir recrear-los al detall.

Per al ninot de regal d’empresa de JosĂ© EchevarrĂ­a es va triar l’uniforme de cambrer, i no li va faltar detall. Un ninot personalitzat on es reconeix perfectament al director de l’empresa, i fins i tot les coques que porta en veure-les es fa la boca aigua. L’uniforme Ă©s calcat al de la cadena, eixe pol roig amb el logo, els pantalons blaus i les sabatilles que JosĂ© EchevarrĂ­a calça habitualment.

TambĂ© el ninot de cuiner de Paco PĂĄez estĂ  molt aconseguit, amb la chaquetilla blanca amb el logo. Per a este ninot personalitzat el plat triat va ser el sĂ ndwitx club, un dels plats estrela de la marca. A l’Ă©sser un ninot com a regal d’empresa, els seus empleats els van encarregar pensant en els gustos de Paco i JosĂ© perquĂš anaren dos ninots molt especials.

Quins altres dissenys hi ha per a un ninot personalitzats

Quant al disseny de els ninots personalitzats, les possibilitats sĂłn infinites, depenent de la idea del client. Hi ha un catĂ leg extens que va des de falleres i fallers, ninot de professiĂł, fan art o mascotes. Fins i tot, es poden fer composicions de ninots per a bodas o dates assenyalades com l’aniversari o ninots de regals d’empresa per a tindre un detall amb el director o un company.

En Regala Un Ninot hi ha una gran selecciĂł de ninots personalitzats per a totes les ocasions. Per exemple, a Joan CastellĂł, periodista de l’agĂšncia EFE, li va encantar el seu ninot personalitzat com a commemoraciĂł de la seua jubilaciĂł. Indira va quedar sorpresa en obrir el seu regal del quadre d’un ninot d’ella vestida de fallera. Si has de fer-li un regal a algĂș especial, tria una cosa Ășnica i artesanal com Ă©s un ninot personalitzat, perquĂš Ă©s un encert.