Un ninot personalitzat de fallera emmarcat en un quadre, un regal especial

cuadro ninot personalizado de fallera mayor

Hi ha regals que són molt especials, com este quadre d’un ninot de fallera personalitzat. En ocasions especials, com per exemple quan un familiar ha sigut triada fallera major infantil de la seua falla, regalar una cosa única i personal és tot un encert. És un record que eixa persona guardarà durant tota la vida.

Regala Un Ninot va sorgir amb esta idea, la de crear ninots personalitzats que siguen regals únics, creatius, personals i que duren tota una vida com un record màgic. Ser Fallera Major Infantil és tot un honor, és una cosa que es vol recordar tota la vida, i què és millor que tindre un quadre d’un ninot personalitzat teu vestit de fallera. Res més obrir-ho fa il·lusió, i cada vegada que ho veges penjat a l’habitació recordaràs el bonic que va ser l’experiència.

Un regal molt especial per ser Fallera Major

quadre ninot personalitzat fallera major infantil

La família d’Indira ho va tindre clar, i va apostar per fer-li este regal únic. A més, no sols va ser un ninot personalitzat, sinó que van optar per un quadre amb la figura de fallera personalitzada. Per a alguns el quadre és més pràctic a l’hora d’exhibir-lo a l’habitació. Perquè, es penja i ja es pot admirar sempre que un vulga. No pesa i aconseguirà donar-li un toc especial a l’habitació.

Quan Indira ho va rebre, se li va pintar una cara d’alegria en la cara. Li va fer molta il·lusió, i d’entre tots els regals que ha rebut per ser la futura Fallera Major Infantil de la seua Falla Rei en Jaume I, este quadre del ninot personalitzat ha sigut el seu favorit. És un record únic, i no oblidarà el moment en què va obrir la caixa per a descobrir que era un ninot d’ella vestida de fallera.

Altres regals personalitzats tan especials com un quadre d’un ninot personalitzat de fallera

En Regala Un Ninot hi ha moltes opcions de regals especials. Si eres de família fallera, un ninot personalitzat d’un faller o fallera és un encert segur com el que li van fer a la Fallera Major de la Falla Bressol del Moble de Sedaví. Però si vols fer un regal únic per als nuvis, un cap que es jubila o als teus pares, una figura personalitzada que capture l’essència de la persona afortunada que el rebrà també és un regal que val la pena. Veure la il·lusió amb la qual ho obri la persona ja és un regal.