Els Guardians de Numanguerrix: figures per a decorar establiments

En el profund de Sòria, entre els pujols i valls que resguarden la memòria d’antigues batalles, s’erigeixen dos guardians imponents. Es tracta d’un guerrer numantí i el seu lleial company, que vetllen les portes de Numanguerrix, marcant l’inici d’una fascinant història que uneix la capacitat artística de Valua i la creativitat de l’empresa de disseny i marxandatge Numanguerrix.

Valua, empresa especialitzada en la creació de figures a escala i decoracions per a establiments, ha donat vida als dos personatges creats per aquesta empresa de Sòria. Aquestes figures, ara convertides en guardians de l’entrada, donen la benvinguda als visitants amb una presència imponent i un vincle únic amb la història de la regió.

Disseny de les dues figures guardianes decoratives

El primer d’aquests colossos, amb una altura d’1,60 metres, representa al guerrer numantí,inspirat en els personatges immortalitzats en les pintures de les ceràmiques numantines originals. Cada detall d’aquesta figura decorativa reflecteix la valentia i la resistència d’aquells que una vegada van defensar aquestes terres amb honor. Al seu costat, amb una alçada d’1,30 metres, es troba la seua antítesi, el representant del món romà, un personatge cartoon basat en els guerrers de l’imaginari i dissenyat per la mateixa empresa Numanguerrix.

Totes dues figures decoratives s’han creat utilitzant les tècniques pròpies dels artistes fallers. De la mateixa manera que els guardians protegiran el local, en realitzar aquest disseny s’ha comptat amb la característica que és una decoració exterior, per la qual cosa resistiran la pluja i el sol de Sòria. Són dues figures a escala cuidades al detall, sobre la base del disseny aprovat pel client i els qui donaran la benvinguda als clients.

Decoració d’establiments comercials

La decisió de decorar establiments comercials amb figures a escala no sols és un acte de decoració, sinó també una estratègia visual impactant. La presència dels Guardians de Numanguerrix atreu la curiositat dels transeünts, convidant-los a endinsar-se en l’espai que custodien. Una vegada dins, la màgia de la història local es desplega, creant una experiència única per als qui s’aventuren a explorar.

Aquestes figures monumentals no sols són testimonis silenciosos de la història, sinó també ambaixadors visuals que connecten el passat i el present. Amb el seu impotència i encant, els Guardians de Numanguerrix s’erigeixen en guardians no sols de les portes físiques, sinó també de la rica narrativa que jeu en el més profund de Sòria.

Figures decoratives creades per Valua

Decoració per a la sabateria Piezitos de Ceuta

La granota que porta sort a l’Administració de Loteries de Mula

Reclam visual per a una gelateria a Dénia

Figura per a stand promocional: així és Belloto
Les figures creades pels artistes fallers sempre són una opció a nivell decoratiu per a aportar un valor diferencial a la teva empresa, negoci o esdeveniment. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudem a donar vida als teus somnis. Demana’ns pressupost a través de la nostra web! Demana’ns pressupost a través de la nostra web!