La decoració de Sant Valentí que embolica d’amor el centre comercial Bonaire

decoracion-San-Valentin-street-marketing-valua

El dia més amorós de l’any està molt a la vora i als carrers ja s’aprecien decoracions de Sant Valentí omplint l’ambient d’amor. En el centre comercial Bonaire gràcies a una caixa de regal molt especial pots trobar el teu match de regal perfecte. Una acció promocional amb molt d’amor duta a terme per l’empresa de comunicació Némon Produccions.

Endinsa’t en este regal gegant i juga a trobar el teu match perfecte, és l’encoratjador claim de la campanya. Un tòtem creat per a divertir-se i riure’s una estona jugant al joc de fer parelles. Estos dies es veuran decoracions de Sant Valentí per tots costats, molts cors, flors, caixes de regal i jocs divertits tant per a parelles com per als solters també. Com a embolcall d’este joc s’ha triat una caixa de regal molt amorosa, en la qual Valua ha posat el seu granet d’arena.

La caixa de regal com a decoració de Sant Valentí

Quan es pensa en Sant Valentí la primera imatge que ve a la ment és un regal especial d’eixa persona que et vol. I, segurament el regal que imagines ve embolicat en una caixa de color pastel rosa i roig. Némon Produccions per a esta acció en este dia tan assenyalat ha volgut recrear esta idea com decoració de Sant Valentí per a la seua promoció de street màrqueting.

decoracion-San-Valentin-street-màrqueting-valua

Un regal gegant en el qual la gent pot entrar, traure’s una foto en el fotoreclam interior i jugar al joc de parelles. Una acció per al dia de Sant Valentí que atraurà a molta gent, perquè qui no vol emportar-se a casa un val promocional a més de jugar a buscar parella. És una idea innovadora a més de creativa, i per a dur a terme esta decoració de Sant Valentí Valua ha ajudat en diverses parts.

La caixa de regal es compon de diverses parts, les parets, la porta i el més important el llaç. La porta està realitzada en metacrilat, havia de ser un material resistent, que es poguera manipular fàcilment per a obrir-la i tancar-la. Després, el llaç és la clau per a esta decoració de Sant Valentí, perquè sense llaç seria una caixa i no un regal. Valua, en col·laboració amb l’artista faller José Luis Platero de KorteXYZ, vam fer tant el llaç daurat que corona el regal com la porta que obri el regal.

decoracion-San-Valentin-street-màrqueting-valua

En conjunt, el fotoreclam interior, el disseny decoratiu de les parets, la porta i el llaç, ha quedat una caixa de regal perfecta com a decoració de Sant Valentí. En la visita a Bonaire, només pel disseny d’esta decoració tothom voldrà traure’s una foto. És el regal perfecte per a este dia, un regal que pots gaudir només, amb la teua parella o acompanyat del teu grup d’amics. Némon produccions ha pensat en cada detall amb esta acció promocional de street màrqueting.

Diferents opcions per a decoracions en dies especials

L’any hi ha diversos dies que són màgics, com és Sant Valentí, i en estos dies decorar l’establiment, el centre comercial, o el restaurant és un plus. És com decorar l’entrada amb boles de Nadal en l’època nadalenca o decorar un esdeveniment amb una figura decorativa referent a l’ocasió com la doctora per al Congrés Mèdic SEMERGEN. Cal donar-li un toc especial a l’establiment, com ha fet Némon produccions en Bonaire amb esta decoració de Sant Valentí interactiva.

Ja bé siga Sant Valentí, Carnestoltes o un dia qualsevol, fer una decoració per a accions de street màrqueting és un encert. Atraus a la gent, aconseguixes que es parixen es facen fotografies i les compartisquen creant engagement i posicionament gràcies a eixa decoració. Si vols portar a la vida les teues idees per a accions decoratives de street màrqueting contacta amb Valua per a realitzar-les. Aposta per la nostra creativitat, professionalitat i talent de els artistes fallers que col·laboren amb nosaltres.