Un ninot personalitzat que va ser un regal de boda Ășnic i molt personal

regalo-boda-Ășnico-ninot-personalizado-regala-un-ninot

L’Ăšpoca de bodas estĂ  cada vegada mĂ©s a prop, la qual cosa implica que si t’han convidat a alguna et toca pensar en el regal de boda. Molta gent va al fĂ cil, un simple sobre amb diners, no obstant aixĂČ, no Ă©s un regal especial ni personal. SerĂ  un regal mĂ©s dels que rebran, no guardarĂ  un lloc especial en la parella.

Al contrari, un ninot personalitzat Ă©s un regal de boda Ășnic, creatiu i emotiu. És un regal que farĂ  molta il·lusiĂł perquĂš Ă©s un regal de boda artesanal i amb afecte. A mĂ©s, Ă©s una figura decorativa que tindran tota la seua vida com a record d’eixe dia tan mĂ gic. I Ă©s totalment personalitzat, la qual cosa li dona un toc especial.

Juan Pedro com a regal de boda per a la seua parella va voler regalar-li un ninot personalitzat al seu espĂČs italiĂ , amant de les Falles desprĂ©s de conĂ©ixer-li a ell. A la seua parella Thomas arran de veure vĂ­deos i fotografies tambĂ© se li va despertar este amor per esta festa valenciana, la qual ara estĂ  en Ăšpoca de votacions amb l’ExposiciĂł del Ninot 2024. Un ninot personalitzat era un regal perfecte per a celebrar el matrimoni.

El disseny darrere del ninot personalitzat com a regal de boda

La parella ja coneixia Regala Un Ninot pel calendari, i a Thomas li encantaven els ninots en semblar-li molt bonics. A mĂ©s, era una cosa tĂ­pica faller, festa valenciana que tant li agrada. Juan, el seu ara espĂČs, en un principi anava a regalar-li un ninot personalitzat d’ell. No obstant aixĂČ, veient els diferents dissenys que tĂ© Regala Un Ninot va topar amb el ninot de Fan Art. En eixe moment, va saber que eixe disseny seria el millor regal de boda que podia fer-li al seu promĂ©s.

regal-boda-Ășnic-ninot-personalitzat-regala-un-ninot

La seua parella Ă©s un fanĂ tic d’Harry Potter i tĂ© un amor especial per les falles. Un ninot personalitzat d’ell vestit amb la tĂșnica d’Harry Potter era el disseny mĂ©s encertat per a regalar-li’l. Juan sabia que este regal de boda li anava a fer molta il·lusiĂł en ajuntar dos de les seues passions: Harry Potter i les Falles. Va encarregar el ninot de Fan Art de Estudio Chuky de Thomas vestit amb la tĂșnica de Ravenclaw, casa a la qual pertany Thomas.

Li ho va entregar dos dies abans de la seua boda, i el somriure que li va traure este regal va ser inigualable. A Thomas li va encantar el seu regal de boda, no va poder contindre l’emociĂł de tindre un ninot personalitzat. Va apreciar, a mĂ©s, que fora ell vestit d’una de les seues sagues literĂ ries favorites, va ser un detall que el va fer encara mĂ©s especial. Li va agradar tant d’est regal de boda que tambĂ© va ser present en la cerimĂČnia perquĂš tots els convidats ho veren.

regal-boda-Ășnic-ninot-personalitzat-regala-un-ninot

Regala en les bodas una cosa Ășnica i inigualable

Una boda Ă©s una ocasiĂł especial, Ă©s un dia que es recorda tota la vida. Els regals de boda guarden un lloc mĂ gic en el cor de la parella jovençana, sĂłn la mostra d’amor dels seus convidats. Rebre regals Ășnics, com un ninot personalitzat, faran que ploren d’emociĂł perquĂš sabran que darrere d’este obsequi hi ha molt d’afecte. A mĂ©s, serĂ  un record per a tota la vida el dia de la boda.

Si no saps quĂš regalar en una boda, deixa de pensar, un ninot personalitzat Ă©s el regal perfecte de boda. Pot ser un ninot de la parella que corona el pastĂ­s de boda o tambĂ© una reproducciĂł de la parella en la seua primera cita. L’important d’este regal de bodas tambĂ© Ă©s la intenciĂł, com la que va tindre el Club de Salvament i Socorrisme de BĂ©tera en regalar-li a Marina el seu ninot personalitzat per a celebrar que Ă©s Fallera Major Infantil de ValĂšncia 2024.