Exposició del Ninot 2024

Aquest any 2024 tornarem a gaudir de l’exposició del ninot 2024 a la Ciutat de les Arts i les Ciències i en les seues dates habituals. La inauguració se celebrarà el divendres 2 de febrer a les 19 hores.

Compra el teu ninot d’exposició

Et mostrem alguns dels ninots de falla fets per els nostres artistes fallers.

Horari i data de la exposició del ninot 2024

El públic el podrà gaudir a partir del dia 2 de Febrer i fins al 15 de Març. Durant tot aquest temps, els assistents podran gaudir dels més de 700 ninots aportats pels diferents artistes fallers de les comissions. D’entre tots ells, el públic haurà de votar el seu favorit per a indultar-lo i d’aquesta manera salvar-lo de ser cremat de les Falles 2024 i ser guardat en el museu faller de València per al record. Es podrà visitar de dilluns a dijous de 10.00 a 20.00 hores i de divendres a diumenge de 10:00 a 21:00 hores. La clausura de la Exposició del Ninot Infantil és el dijous 14 a les 17:00h i la clausura de la Exposició del Ninot el divendres 15 de març a les 17:00h.

Esperem vore-vos a tots en l’exposició del ninot 2024 i disfrutar dels ninots fets pels artistes fallers.

PREU EXPOSICIÓ DEL NINOT

L’exposició del ninot 2024 tindrà un preu general de 3 euros per al públic general i d’1,5 euros l’entrada reduïda (xiquets entre 4 i 12 anys, persones discapacitades i també les persones majors de seixanta-cinc anys). Entrades disponibles en la exposició.

Descomptes en regalaunninot.com

Disfruta d’un 10% de descompte en tota la web amb el cupó ExpoNinotRUN24.

Afegix al final del carrito el cupó o fes un encàrrec amb descompte durant la exposició del ninot i abans de les Falles 2024 de València.

Vols un ninot personalitzat?

  your image
  your image


  Si vols el teu ninot no dubtes en posar-te en contacte amb nosaltres. Fem tot tipus de tematització d’empreses i locals, qualsevol idea que pugues tindre, nosaltres t’ajudem a fer-la realitat!

  Que és la exposició del ninot?

  Història de l’exposició del ninot des dels seus orígens fins a les Falles 2024

  L’exposició del ninot té com a origen una convocatòria realitzada per l’ajuntament en l’exercici 1933/34, amb la finalitat de crear actes per a la setmana de les falles. Va ser guanyador Regino Mas, amb la creació d’un projecte titulat L’indult del Foc. Consistia en aprofitar el camí del ninot a l’exposició, per fer una cercavila i el ninot ser exposat en l’exposició fins al dia de la planta, i acabar amb indultar el ninot de la falla guanyadora i portar-lo al que hui coneixem com a Museu Faller de València. Hui aquest procés d’actes es coneix com a Cavalcada del Ninot, Exposició del ninot i Ninot Indultat de València.

  Fins a l’any 1943, el ninot que formava part del Museu era el de la falla guanyadora, però és quan es va decidir canviar perquè fos el millor ninot de l’exposició, independentment del premi de falla. L’any 1951 es forma un jurat per a seleccionar el millor ninot. En 1963 es realitza la primera exposició del ninot infantil, que són jutjats a partir de l’any 1972.

  És important recalcar que tots els ninots han de complir amb unes mesures determinades, que es van imposar l’any 1996.

  En l’actualitat es donen premis per mitjà d’un jurat i els ninots indultats que van al museu faller són els que ixen guanyadors per vot popular. És a dir, tota aquella persona que acudeix a l’exposició del ninot 2024, amb la seua entrada té dret a realitzar un vot al millor ninot que considere de l’exposició i de les Falles 2024. És important recalcar que totes les comissions de València porten el seu ninot per a optar a ser indultat.

  Si vols tenir el teu propi ninot indultat a casa totalment fet a mida i personalitzat, posa’t en contacte amb nosaltres i farem la teua idea una realitat, a més comptem amb un descompte especial per a l’ocasió de l’exposició del ninot 2024 i les Falles 2024! Només hauràs de posar en la teua compra el cupó de descompte ExpoNinotRUN24.