Regalen un ninot personalitzat a la Fallera Major Infantil de València 2024

Ser Fallera Major Infantil de València és un honor, una fita que només es viu una vegada en la vida. Per a qualsevol fallera és un regal de per si mateix ser nomenada Fallera Major de València. És una experiència única que es recorda tota la vida. Un moment especial, molt bonic per tot el que implica i l’esforç que hi ha hagut darrere fins a arribar a ser nomenada.

Este 2024, Marina García Arribas, fallera de la Falla Manuel de Falla-Tamarindes, del sector de Campanar, viurà la inoblidable experiència de ser la Fallera Major Infantil de València. Per a arribar fins a este moment ha passat per una preselecció. També, ha estar entre les 13 falleres que conformen la Cort d’Honor, i rebre la trucada telefònica del passat mes d’octubre. La crida gràcies a la qual se li indicava que seria la pròxima representant infantil de la festa.

Este dissabte 26 de Gener pren possessió de la banda que l’acredita com a Fallera Major Infantil de València de les Falles 2024. Acte en el qual la seua mantenidora, Hortensia Roig, presidenta d’EDEM, li dedica unes paraules d’orgull. Però, este discurs o les canastillas de flors enviades com a homenatge no han sigut l’únic regal que ha rebut.

El regal tan especial que ha rebut la Fallera Major Infantil de València

El Club de Socorrisme i Salvament de Bétera, al qual pertany Marina, li ha regalat un ninot personalitzat perquè tinga present este moment al llarg de la seua vida. No tots els dies s’arriba a ser Fallera Major Infantil de València. Pel que el seu club ha decidisc donar-li un regal únic per a l’ocasió ple de sentiment. Un detall que han volgut tindre amb Marina per a celebrar al costat d’ella que complirà un dels seus somnis com a fallera.

El disseny del ninot és totalment personalitzat. És una reproducció de Marina pentinada de fallera, amb el vestit de bany del seu club que porta l’escut, i el detall de les sabates de fallera en color pruna com un dels seus vestits. A més, este ninot es posa sobre una base que simula que està a la vora de la piscina. Marina a part de ser Fallera Major Infantil de València també és una integrant d’este club a qui l’apassiona la piscina.

 fallera-major-infantil-valència-ninot-personalitzat-regal

D’ací a uns anys, quan els actes com a representant del món faller infantil hagen acabat, i Marina vulga recordar la seua etapa com a Fallera Major Infantil de València només haurà de mirar este ninot creat per artistes fallers artistes fallers, i en concret el gran Sergio Sánchez. És un regal molt especial, i no sols pel fet de ser un ninot personalitzat. També per l’ocasió i el detall que ha tingut el seu club. És una cosa única, personal, creatiu i durador que decorarà la seua habitació.

Un ninot personalitzat és un regal que arriba al cor

Les paraules de la seua família, les abraçades de les altres falleres que conformen la cort, el discurs de la seua mantenidora Hortensia Roig, les flors rebudes són detalls sentimentals, però el ninot és un regal especial. Obrir la caixa i descobrir en el seu interior un ninot personalitzat teu recordant-te que seràs Fallera Major Infantil de València és una sensació i experiència commovedora.

Tot que està vivint Marina és màgic. La seua exaltació en el Palau de la Música com a Fallera Major Infantil de València i la col·locació de la banda, és un moment que recordarà sempre. I, rebre este ninot personalitzat per part de la seua segona família, com és el seu club de Salvament Socorrisme de Bétera, ha sigut el fermall d’or a este dia. Ha sigut la guinda del pastís este regal, en simbolitzar les seues dues passions: les Falles, que enguany les viurà en gran, i l’esport que li encanta.

En ocasions especials, un regal únic és un detall màgic per a entregar-li a eixa persona. Un ninot personalitzat és un obsequi amb un missatge molt personal darrere. Mostra com coneixes a la persona i quant la vols en preocupar-te de fer-li un regal irrepetible. A més, en Regala Un Ninot creem figures pensades per a totes les ocasions amb l’opció de realitzar un ninot totalment personalitzat.