Una figura d’Alfons XII servix de decoració de l’estand de Nerja en Fitur 2024

decoración-stand-fitur-nerja-figura-decorativa

S’ha inaugurat Fitur 2024, la fira internacional de turisme més important a Espanya,celebrada en Ifema. Es poden visitar els estand de les diverses ciutats espanyoles, però hi ha una ciutat que destaca per la decoració del seu estand. Nerja ha volgut destacar enguany en Fitur recreant una escultura molt famosa de la seua ciutat.

Quan s’acudix a una fira com Fitur, per a atraure al público hace falta muntar una decoració d’estand cridanerace. Ha d’estar acompanyat de fotografies i com a toc especial una figura decorativa a escala com la que ha instal·lat Nerja en el seu. La localitat andalusa ha encarregat a Valua, empresa experta en tematitzacions d’espais, decoracions d’esdeveniments i creació de figures artístiques, una reproducció exacta de l’escultura de bronze d’Alfons XIII que tenen al Balcó d’Europa de la localitat andalusa.

La història de la figura decorativa d’Alfons XII per a l’estand de Nerja en Fitur

Nerja per a mostrar un tros emblemàtic de la seua ciutat en la fira de Fitur ha volgut tindre com a decoració en el seu estand la reproducció de l’estàtua d’Alfons XII.. La història de l’escultura original és que és un homenatge al Rei Alfons XII, qui va visitar la localitat el 12 de gener de 1885 després del terratrémol que va afectar la localitat. Al desembre del 84, es va donar un sisme que va deixar molts danys materials en la localitat.

decoració-estand-fitur-nerja-figura-decorativa

Quan es van reparar els danys causats pel sisme, Alfons XII, Rei en aquell moment, va visitar Nerja. En eixa visita, va batejar el mirador on es troba l’escultura de bronze realitzada per l’artista Francisco Martín. Amb els anys, eixe mirador, sobrenomenat com El Balcó d’Europa per l’antic monarca, s’ha convertit en un dels més coneguts de la ciutat per l’estàtua i per les vistes que brinda. És un dels llocs turístics més emblemàtics, per tant Nerja com a decoració de l’estand ha encarregat esta figura decorativa com a representació de la ciutat per a la fira de Fitur..

Valua s’ha encarregat de reproduir a escala l’estàtua de bronze d’Alfons XII amb les tècniques usades per artistes fallers. Ha sigut un projecte on el resultat d’esta decoració de l’estand havia de ser exacte a l’escultura original, per la qual cosa s’ha treballat al detall. Per al color s’ha calcat eixe bronze desgastat que té l’original, s’ha parat atenció a l’expressió d’Alfons XII i s’ha modelat el mateix vestit que lluïx l’antic monarca.

decoració-estand-fitur-nerja-figura-decorativa

Quan algú passe per l’estand de Nerja estos dies en Fitur, es transportarà per un instant a la localitat andalusa gràcies a esta figura decorativa. La decoració de l’estand és un gran atractiu per a causar impressió i que recorden el teu estand entre punts. Quan algú pense a anar-se de viatge però no sàpia a on anar, li vindrà a la ment esta decoració de l’estand de Nerja i es decantaran per anar a esta entranyable ciutat d’Andalusia.

Per què tindre una decoració en l’estand

Quan s’acudix a una fira com Fitur, la gent passa per tots els estands però no es per a en la majoria. Moltes vegades els donen una ullada i passen al següent, no obstant això, si tens una decoració d’estand cridanera, amb història, amb la qual es poden traure una foto ja cregues un impacte en el visitant. Els dones una raó perquè s’interessen per eixa decoració i es parixen a veure-la.

En el cas de Nerja, quan la gent veja l’estàtua d’Alfons XII voldran saber la història, moment en el qual mostrar-los tots els encants de Nerja com a lloc turístic per a passar les pròximes vacances. Valua ha creat diverses decoracions d’estand que han sigut tot un èxit com Belloto, el símbol de Salamanca, que va triomfar en el Salamaq 2023. També l’eina a escala gegant per a Marena, empresa de construcció que volia destacar en la Fira Internacional EMO Hannover 2023.

Les decoracions d’estand creatives i funcionals, ajuden a exposar el producte que oferixes i alhora criden l’atenció a més de crear un record en els visitants. En el cas que sigues una empresa i vages a acudir a alguna fira o esdeveniment, posa’ten contacte amb Valua perquè t’ajudem a crear una decoració per al teu estand.