Un ninot per a l’expresident d’Elecnor

ninot-directivo-jubilación-regalo-regala-un-ninot

Quan arriba el dia de la jubilació, rebre un regal fa que este dia siga encara més especial. Hi ha moltes opcions de regals, però un ninot per a directius de Regala Un Ninot es una idea original, creativa i única. Este ninot serà un record per a tota la vida per al directiu, i li farà recordar tot el que ha donat per la seua empresa.

Un ninot per a directius i presidents és el regal perfecte d’empresa per a una jubilació o celebració commemorant el treball d’eixa persona. És el cas del ninot personalitzat per a l’expresident d’Elecnor, que es va jubilar l’any passat després d’anys al capdavant de l’empresa. Els seus empleats han volgut tindre un detall, i agrair-li tot el seu treball amb un ninot personalitzat.

El disseny tan especial del ninot per a l’expresident d’Elecnor

De primeres, el disseny del ninot per a l’expresident és un fallerito, no obstant això, té una cosa molt especial. La vestimenta que té el fallerito no és l’actual, és el vestit antic, conegut com a vestit de “panerola”. Esta indumentària es caracteritza per ser pantalons i jaqueta negra, amb la camisa blanca i les sabates negres.

A més de la indumentària de faller, també s’aprecia un con de construcció al costat del fallerito. Este con és una picada d’ullet a Elecnor, empresa dedicada a portar infraestructures, energia i servicis a territoris de tot el món, i en la qual l’expresident de l’empresa va dedicar la seua vida professional. A este ninot per a directiu no li falta detall, el artista faller Sergio Sánchez replicó a la perfecció l’expressió de l’exdirectiu de la foto que van voler recrear.

ninot-directiu-jubilació-regal-regala-un-ninot

És un ninot per al directiu amb dos significats, perquè li recordarà la seua trajectòria en l’empresa i també el seu origen valencià. En la seua joventut va viure a València durant un temps, època en la qual es va vestir de faller, i els seus empleats han volgut recordar-li eixos anys amb este regal. A més, de donar-li un regal especial per a acomiadar-li en gran, com es mereix després de tots els anys que ha dedicat a Elecnor.

Un ninot personalitzat com a regal per a directius

Este ninot per a l’expresident d’Elecnor és un exemple de l’especial que és regalar un ninot per a directius. Un ninot personalitzat és un regal únic, no hi haurà cap igual. També, és un obsequi màgic pel significat que tindrà per a la persona que el reba.

Per als directius de VIPS, els seus ninots de cambrer i cuiner, van significar una celebració per l’èxit de la marca. En el cas del ninot de Flywire a Rob Orgel, l’empresa va voler tindre un detall amb el president i director d’operacions per a mostrar-li agraïment a l’excel·lent treball que realitza. Estos ninots per a directius són perfectes per a realitzar regals amb significat a presidents, directius i empleats en jubilacions, commemoració d’anys de treball o aniversaris .