Una figura creativa d’una gota com a reclam publicitari de TUAWA

figura-creativa-reclamo-publicitario-gota-Tuawa-valua

Per a comptar una notĂ­cia positiva, una figura creativa Ă©s un gran reclam publicitari. Una figura cridanera atraurĂ  a la gent. A mĂ©s crearĂ  expectaciĂł per conĂ©ixer la histĂČria del disseny i la notĂ­cia que es vol donar. De la mateixa manera, Ă©s un reclam publicitari interactiu, la gent pot traure’s fotos amb la figura i postearla amb l’etiqueta de la campanya.

L’empresa encarregada de gestionar les aigĂŒes de ValĂšncia, TUAWA, volia publicitar un gran avanç quant a la sostenibilitat dels seus rebuts. No volia simplement manar una nota de premsa als mitjans, al contrari, volia fer una cosa creativa i Ășnic per a l’ocasiĂł. Va encarregar a Valua, empresa experta en decoracions i tematitzacions, una figura creativa que fora el reclam publicitari de la notĂ­cia.

El disseny de la gota com a figura de reclam publicitari

TUAWA com a disseny per a esta figura com a reclam publicitari van apostar per una gota molt representativa de l’empresa. Una gota molt entranyable i amb diverses picades d’ullet a l’era digital en la qual vivim, i era que l’empresa estĂ  acollint. La gota tĂ© una estĂštica de dibuixos, perquĂš siga mĂ©s atractiva als xicotets a l’Ă©sser una figura mitjana.

Un altre detall clau per a esta figura de reclam publicitari Ă©s el fem que estĂ  plena de rebuts de paper. Este detall fa al·lusiĂł a la notĂ­cia, al fet que es van acabar els rebuts en paper. Ara, l’empresa TUAWA abraçarĂ  la sostenibilitat eliminant la despesa de paper que suposen les factures fĂ­siques. TambĂ© busquen una major eficiĂšncia amb el canvi, a l’Ă©sser un enviament immediat de la factura al correu del client.

En ple segle XXI, molts comerços estan eliminant els rebuts fĂ­sics i transitant a enviar al correu. És mĂ©s cĂČmode, eficient i sostenible, per aixĂČ empreses de servicis primaris com TUAWA estan transitant a processar electrĂČnicament els rebuts. I, esta figura com a reclam publicitari anuncia este gran canvi a millor, per aixĂČ en la paperera estan els rebuts de paper i la gota sostĂ© el mĂČbil.

figura-creativa-reclam-publicitari-gota-Tuawa-valua

Altres opcions de figures creatives com a reclams publicitaris

L’street mĂ rqueting estĂ  tornant a agafar vol. Les empreses volen sorprendre l’hora d’anunciar canvis o millores. Per aixĂČ, als carrers es veuen cada vegada mĂ©s figures creatives com a reclams publicitaris d’obertures de botigues, esdeveniments, llançaments de productes, etc. Valua va realitzar un megĂ fon gegant per al Kufa’s Urban Art Esch, o tambĂ© la motxilla de Basic FIT en plena estaciĂł d’Atocha a Madrid com a decoracions per a accions de street mĂ rqueting.

Són reclams atractius, interactius i que es poden tornar en xarxes socials com més impressionants siguen. Si necessites una figura com a reclam publicitari contacta amb nosaltres. Som capaços de crear qualsevol figura, i a qualsevol grandària per a una campanya de street màrqueting.