Flywire regala un nou ninot personalitzat com a regal d’empresa per a un directiu

regalo-empresa-directivo-flywire-ninot-personaliza-regala-un-ninot

En la setmana de Falles, Flywire va entregar un regal d’empresa molt especial. David King, SVP, Product & Engineering i CTO en Flywire, empresa que facilita la transmissió de diners a través de tot el món, va ser triat per a rebre un ninot personalitzat seu. Flywire és el segon any consecutiu que encarrega ninots per als seus executius, i enguany David King ha sigut l’afortunat.

L’any passat, Flywire va decidir donar-li un ninot personalitzat a Rob Orgel, president i director d’operacions de Flywire. En quedar encantats amb este regal d’empresa, este 2024 novament han encarregat un altre ninot a Regala Un Ninot para altre dels seus directius. La il·lusió que li va fer Rob rebre el seu, ha sigut la mateixa que la de David King en veure la seua ninot personalitzat realitzat per l’artista faller Estudio Chuky.

Un ninot com a regal d’empresa personalitzat al detall

David King és un home de tecnologia, es desembolica de meravella amb l’ordinador, els seus programes informàtics i els números. En el disseny del seu ninot no podien faltar picades d’ullet al seu càrrec com SVP, Product & Engineering i CTO, ni tampoc als seus gustos personals. A més, és un regal d’empresa per al directiu molt especial perquè en el seu dia a dia treballa amb un equip d’enginyers de València, els qui li han inculcat les falles.

La figura està plena de detalls. D’una banda, l’ordinador que és la seua ferramenta de treball, després una moneda amb el logo de la companyia Flywire. Finalment, el vestit d’Ironman amb els colors corporatius fent referència a la seua passió pels esports i els reptes esportius com l’Ironman. Un bonic regal d’empresa on s’ha pensat cada detall perquè fora encara més especial, tant per a David King com per a la resta de FlyMates. A més, l’artista faller ha aconseguit recrear a la perfecció l’entusiasme de David King i la seua energia positiva que anima a tota l’oficina.

regal-empresa-directiu-flywire-ninot-personalitza-regala-un-ninot

Els ninots personalitzats com a regals especials

Les capacitats creatives dels artistes fallers no tenen límits per a personalitzar regals d’empresa. El seu talent és pura màgia. Perquè ells són capaces de dur a terme ninots tan bonics com el d’este directiu. Però, al mateix temps que fan un ninot inspirat en Iron Man personalitzat, també poden recrear a Valentino Rossi o calcar la vestimenta de VIPS a la perfecció.

Regalar un ninot personalitzat transmet a la perfecció l’afecte i estima que se li té a la persona. És un regal original que ha nascut en els tallers d’un artista faller, i que és únic en el món. Si eres una empresa i has de fer un regal d’empresa, contacta amb nosaltres, i tria regalar un ninot personalitzat per a encertar.