La figura de fallera amb aaalas de Red Bull realitzada per Valua

figura-fallera-red-bull-fallas-figura-decorativa-valua

Les Falles 2024 han sigut un èxit. Moltes empreses s’han sumat al sentiment faller, i entre elles Red Bull. Per a celebrar esta festa valenciana va encarregar a una figura fallera Red Bull a Valua, empresa experta en decoracions i tematitzacions.

L’empresa de begudes energètiques austríaca van ser presents en les Falles 2024 per a portar la festa a la ciutat valenciana. Amb un cartell publicitari la diversió estava assegurada, però faltava l’espurna tan icònica de la marca. I la figura fallera que va realitzar Valua per a ells va ser l’espurna i acostar-se al llenguatge valencià de falles.

El disseny de la figura fallera per a Red Bull

figura-fallera-xarxa-bull-falles-figura-decorativa-valua

La marca té una estètica molt definida, i des de fa anys en els seus anuncis es veuen els icònics dibuixos de Red Bull. Unes caricatures, de línies relaxades, divertits i simples que van molt bé amb la pròpia marca. En totes les seues línies publicitàries es troben estos dibuixos, i en l’acció de la figura fallera també han sigut presents.

El disseny de la figura fallera Red Bull és el mateix que el dibuix del cartell promocional. S’ha aconseguit reproduir el dibuix per a donar-li volum a escala real gràcies a la impressió 3D. No obstant això, la pintura és el que li ha donat vida a esta figura. La figura de fallera Red Bull tenia molt de color i espurna, com la que sents en prendre’t una beguda de Red Bull.

Toni López, col·laborador com a pintor de artistas fallers, va donar l’espurna a la figura fallera Red Bull amb els colors representatius de la marca. La fallera té els mateixos colors que una llanda de Red Bull. El vestit del color corporatiu principal de Red Bull, el blau. Després, els detalls de la banda, la manteleta i les ales en el gris de la llanda. Finalment, el llaç, els llavis i les flors en roig, el tercer color corporatiu de la marca. El resultat va ser una figura creativa d’una fallera amb moltes aaalas i personalitat.

figura-fallera-xarxa-bull-falles-figura-decorativa-valua

Les figures creatives per a accions publicitàries

En patrocinis durant esdeveniments importants és important crear un impacte. Durant les Falles 2024, moltes persones passen per totes les falles, però no se solen parar. És una experiència similar a la d’una fira amb diversos estands, en Fitur 2024 Nerja amb la figura d’Alfons XII va aconseguir atraure a la gent al seu. Les figures creatives com a reclams publicitaris en esdeveniments funcionen.

Red Bull en encarregar la figura de fallera de Red Bull va aconseguir un atractiu més perquè la gent es parara en la seua carpa. La fallera va alçar passió entre els consumidors de la marca, i curiositat en els turistes. Molta gent va voler fer-se una foto amb la fallera amb aaalas i passar una estona en la carpa de Red Bull.

És un reclam publicitari que funciona gràcies a la creativitat que hi ha darrere. La gent es per a a fer fotos, i, en eixa estona, la marca aconseguix impactar en ells creant un record de marca. A més, en accions de màrqueting on hi ha molta creativitat, és fàcil que es faça viral en xarxes. com la gota que realitzem per a TUAWA.