La decoració del restaurant Mamma Pazzo que et teletransportará a Itàlia

decoracion-restaurante-italiano-mamma-pazzo-valua

Itàlia té un ambient diferent, igual que la decoració del restaurant Mamma Pazzo, situat en el centre de València. Per a aconseguir que els comensals se senten com si estigueren menjant a Itàlia, en este cas, la decoració és clau. Quan menges en un restaurant la decoració del qual acompanya a la carta la sensació és diferent. Vives una experiència en la qual et sents en el lloc d’origen.

L’ambientació és important, la decoració del restaurant fa molt i crea una imatge de record. És com quan algú es vist amb personalitat, en un restaurant la seua vestimenta és la decoració que s’use. Per exemple, Mamma Pazzo, un autèntic restaurant italià, té una decoració amb la qual se’t farà la boca aigua.

La “apetible” decoració del restaurant italià Mamma Pazzo

decoració-restaurant-italià-mamma-pazzo-valua

Res més entrar a Mamma Pazzo et transportaràs a Itàlia gràcies a la decoració del restaurant queValua ha realitzat per a ells. No hi ha res més italià que un mercadito gastronòmic d’antany, el típic lloc on les senyores venien les verdures, carns, pasta fresca i fruites al millor postor. A més, entre l’aspecte tan apetible de les verdures decoratives en les seues caixes i l’olor que arriba de la cuina, la boca es fa aigua esperant a estar assegut en la taula.

Esta decoració d’este restaurant tan pintoresca serà la clau per a Mamma Pazzo a l’hora de crear una experiència única en el comensal. Quin restaurant et mostra els ingredients de la seua cuina a l’entrada d’una manera tan creativa? En el mercat decoratiu es veuen tres caixes plenes amb ingredients representatius de la gastronomia italiana. El comensal pensarà que si s’han preocupat tant de la decoració, del menjar hauran prestat el doble d’atenció al detall.

Valua, en col·laboració amb l’artista faller José Luis Platero de KorteXYZ, ha parat atenció als acabats per a aconseguir recrear a la perfecció cada aliment. Visualment, la decoració del restaurant obri l’apetit perquè sembla menjar real, fresca, llista per a cuinar i servir. Cada element s’ha modelat a mà primerament, i posteriorment s’ha pintat acuradament. També s’ha cuidat la producció de les caixes, aconseguint que tinguen una estètica tradicional i el detall de tindre el nom gravat.

decoracion-restaurant-italià-mamma-pazzo-valua

Altres decoracions per a restaurants amb molta personalitat

Este restaurant italià ara té el seu segell propi de marca i una decoració fàcil de recordar. El mercat gastronòmic és al seu torn un atractiu per a traure’t una foto i tindre un bonic record de Mamma Pazzo. Este tipus de decoracions de restaurants que realitza Valua ajuda a crear una experiència completa, visten el local i generen un impacte positiu en els clients.

Es poden fer decoracions de restaurant molt creatives. Des d’un mercat gastronòmic com el de Mama Pazzo o una figura decorativa com el Maneki-neko per a l’experiència gastronòmica de Yatai Market a Madrid. També decorar una façana completa tipus un tren eixint per la paret com el de Railway o una tematització del restaurant complet com a Arrogant amb màscares de carnestoltes i uns cavallets.

Tindre una decoració diferent, personal, creativa i que acompanye el menú és important per a crear una experiència immersiva per al client. Valua, empresa dedicada a la tematització d’espais, decoració d’esdeveniments i creació de figures artístiques amb el segell d’artistas fallers, pot ajudar-te a generar un record únic en els comensals amb una decoració per al restaurant. Crear un atractiu més per a visitar el restaurant, local, esdeveniment o estand comercial en crear una decoració o tematització sorprenent.