El Red Bull Dia de les Ales ple de creativitat gràcies a Valua

Red

L’1 de juny en la Marina de València es va viure un dia ple de diversió en el Red Bull Dia de les Ales 2024. Un dia complet de bogeria i molta creativitat, on cada equip va idear un carro per a llançar-lo a l’aigua i veure quants metres solcava en l’aire. Diverses de les marques convidades a l’esdeveniment, van comptar amb la creativitat i enginy de Valua per a crear els seus avions.

Per tercera vegada, a València, es va viure esta bogeria del Red Bull Dia de les Ales. Va haver-hi molts equips que van intentar construir els millors avions o “aeroespeciales” per a l’ocasió. No obstant això, el talent de Valua, empresa de tematització d’espais, decoració d’esdeveniments i creació de figures artístiques amb la tradició i versatilitat dels artistes fallers, es va imposar en la vetlada. Dins de les empreses que van col·laborar en l’esdeveniment de Red Bull, estaven Goiko, El Chiringuito i Kapra, els qui gràcies a Valua van tindre els carros més cridaners, creatius i eixelebrats.

Els 3 carros del Red Bull Dia de les Ales realitzats per Valua

Kapra va ser un dels col·laboradors principals del Red Bull Dia de les Ales. L’empresa productora del pòdcast Kapra Dinner, on entrevisten celebritats, artistes, actors i esportistes espanyols, va ser convidada a portar diversió a este esdeveniment. Per al seu carro Valua es va inspirar en el set del pòdcast, i l’aconseguim recrear al detall. Un carro del diner de Kapra amb ales, llest per a enlairar i amb un convidat molt especial.

Red Bull-dia-de-les-ales-goiko-kapra-quiosquet-carros-decoratius-valua

Dins d’una hamburguesa amb ales recreem el set up del pòdcast: les dos butaques, la taula i les rajoles blanques i negres tan típiques dels dinners americans. En els seients es podia apreciar la textura del cuir roig i blanc. A més, per a este Red Bull Dia de les Ales van comptar amb la sorpresa que la figura a escala de Ibai era l’acompanyant sorpresa de Kapra. Una figura realista que en Regala Un Ninot es pot escalar a ninot, com es va fer amb el ninot de Plex, per a regalar-ho. Este carro és també una demostració de la capacitat de Valua. Empresa dedicada a la tematització d’espais, decoració d’esdeveniments i creació de figures artístiques, per a realitzar el decorat de sets de gravació o escenografies.

Un altre dels carros que li va fer competència creativa al carro de Kapra en el Red Bull Dia de les Ales va ser el de Goiko. Un carro tematizado amb l’estètica del restaurant, que no va passar desapercebut en enlairar. No va volar molt, algun metre, però captiu a tots i no per la disfressa de pollastre del pilot. El carro de Goiko era una hamburguesa molt picant voladora. Amb una estètica de dibuix animat i una carn de pollastre molt cruixent i doradita.

Red Bull-dia-de-les-ales-goiko-kapra-quiosquet-carros-decoratius-valua

Un altre detall és que en l’ala delta s’aprecien flames, una picada d’ullet a la calor de les cuines i la passió pel menjar. Un carro inspirat en la seua nova hamburguesa de pollastre extracrujiente i picant, la Chicken Candela. Este carro podria tematizar la hamburgueseria, donant-li un punt canalla, atrevit i creatiu als locals de Goiko. Com, per exemple, la decoració de les tres figures de dones que va realitzar Valua per a Bacanal Burguer.

Finalment, el carro de El Chiringuito per a qualsevol amant del futbol haurà sigut el més espectacular dels tres d’este Red Bull Dia de les Ales. Una gran pilota de futbol, amb el dibuix tradicional dels panells hexagonals blanc i negre, amb el logo del programa en la part posterior. A més, en la part davantera, davall de la cabina del pilot tenia el detall de “líders” en roig passió. Perquè, El Chiringuito és el programa esportiu líder de la televisió espanyola, i el roig és per la passió que sent pels esports i el futbol.

Una dada curiosa d’este carro que realitzem per al programa per al Red Bull Dia de les Ales és que en la part de l’ala delta estava la cara de Pedrerol. Quan toque aigua es va poder veure perfectament este detall. El presentador va ser present en l’esdeveniment protegint el seu pilot. Imagineu-vos esta pilota gegant en el plató de El Chiringuito? Li donaria un toc extra de bogeria al programa, una decoració especial per a la producció del programa.

Decoracions úniques creades per Valua

Estos carros són una de les decoracions més eixelebrades que hem realitzat. En Valua hem creat per exemple figures amb moltes aaalas com la fallera de Red Bull per a la seua acció promocional en les Falles 2024. També, hem donat color i vida a la motxilla de Basic-Fit a escala gegant per a la seua acció publicitària a Atocha Madrid. O un hipopòtam recreant el fons marí mallorquí ple de color per a la decoració de l’hotel Marins Beach Club a Mallorca.

Fins i tot, realitzem la Jordan 1 més gran del món que es va poder veure en ScrapWorld 2024. Una rèplica exacta a escala gegant que va crear molt hype, igual que la gorra de New Era Cap per al seu pop up a la botiga WOW Concept en la Gran Via. En Valua podem crear qualsevol decoració. No tenim límits creatius més que la imaginació del client. Si vols impactar al públic com el van fer Goiko, Kapra, El Chiringuito, Red Bull o New Era, contacta amb nosaltres.