Regala Un Ninot patrocinador dels II Premis Flama

Premios-Flama-trofeos-patrocinador-regala-un-ninot

La comissió fallera Blas Gámez – Ángel Villena en col·laboració amb Cendra Digital va entregar dissabte passat 1 de juny els Premis Flama. Un reconeixement als artistes fallers que van realitzar les millors falles de 2024 a criteri del públic. L’any passat estos premis van ser un èxit. Per la qual cosa es van decidir tornar a organitzar i en esta ocasió van comptar amb el patrocini de Regala Un Ninot.

Com a empresa que té per missió posar en valor l’ofici d’artista faller oferint les seues capacitats per a realitzar ninots personalitzats o tematizar espais vam voler ser partícips d’estos premis. Coneixem de primera mà el talent d’estos artistes, i no dubtem a posar el nostre gra d’arena per a reconéixer el seu treball. Regala Un Ninot com a patrocinador dels II Premis Flama va realitzar els trofeus atorgats als guanyadors.

El disseny dels trofeus per als Premis Flama

Els guanyadors i rebedors del trofeu realitzat per Regala Un Ninot van ser: Mario Pérez en la categoria de falla infantil per la falla infantil de la comissió Duc de Gaeta – la Pobla de Farnals, i David Sánchez Llongo en la categoria de falla gran gràcies a la falla de la comissió Exposició – Misser Mascó. També es van emportar trofeu els segons i tercers premis de cada categoria. En la categoria de falla infantil el 2n premi va ser per a Vicent Gomar per la Falla infantil Arxiduc Carles – Músic Gomis. I el tercer per a l’artista fallera Mireya Vicente Díaz per la Falla infantil Ministre Luis Mayans – Argenter Suárez. Mentres que en segon lloc de la categoria de falla gran va quedar Ernesto Cimas per la Falla Arxiduc Carles – Músic Gomis. I Mario Gual per la Falla Na Jordana va quedar tercer en esta categoria.

Premis-Flama-trofeus-patrocinador-regala-un-ninot

Les obres d’estos artistes van ser les més votades pel públic, i a més del reconeixement del públic tots dos es van emportar els trofeus que dissenyem des de Regala Un Ninot. Un trofeu inspirat en el cartell dels premis, en eixos dos fallers del dibuix central. Dos fallers subjectant la flama amb el cor al mig, simbolitzant la passió per les Falles. Un trofeu realitzat en fusta jugant amb les dimensions i la perspectiva. Un disseny minimalista, però que ressalta gràcies al color daurat i roig, fent que siga un trofeu únic i representatiu dels premis.

Premis-Flama-trofeus-patrocinador-regala-un-ninot

A part d’estos trofeus realitzats per Regala Un Ninot, també es van entregar dos xecs com a premi a tots dos artistes guanyadors de les dos categories. Mario Pérez i David Sánchez es van emportar a casa un xec de part de Regala Un Ninot amb valor de 100€ per haver sigut els guanyadors de la II edició dels Premis Flama. No sols aportem els trofeus, els quals van encantar a tothom, també un premi metàl·lic com a extra per als primers.

Premis-Flama-trofeus-patrocinador-regala-un-ninot

Altres trofeus realitzats per Regala Un Ninot

En un lliurament de premis, portar-te a casa un trofeu és un gran detall. Forma part del reconeixement, és una materialització de la victòria per a poder tindre’l de record i decoració. Es convertix en el símbol dels premis, i en Regala Un Ninot hem realitzat diversos trofeus per a altres esdeveniments.

Sempre personalitzats sobre la base de l’esdeveniment, com els trofeus que es van entregar en la VIII edició dels premis Celia Amorós. Per a eixa ocasió es van realitzar quatre trofeus en escaiola del cap de Celia Amorós amb els detalls de la boina negra i la bufanda habitada. També, realitzem els trofeus per als premis culturals de la JLF de Xátiva, els quals es van produir amb la mateixa tècnica que els d’estos II Premis Flama.

Per a Regala Un Ninot ser partícips de lliuraments de premis és un regal, perquè creguem el trofeu per als guanyadors que serà un record inoblidable. Produïm el record material que tindran i mostraran a la gent orgullosos. Com els trofeus que decoren les vitrines dels comerços premiats per la Diputació de València pel seu ús del valencià. Si necessites trofeus personalitzats, contacta amb nosaltres, estarem encantats de realitzar-los.