L’acolorida tematitzaci√≥ exterior de la piscina del Marins Beach Club

tematización exterior

Marins Beach Club a Mallorca ara presumix d’una tematitzaci√≥ exterior cridanera i acolorida, que s’integra perfectament en la zona de la piscina. Per a atraure l’atenci√≥ dels hostes i elevar el complex, Marins Beach Club ha contactat amb Valua per a decorar l’entrada a la piscina des de l’hotel. La premissa per al projecte, era crear una figura art√≠stica impactant, que fora impossible no admirar.

Hui dia, la gent que acudix als clubs a passar la vesprada tamb√© es fixen en l’entorn i ambient. Passar l’estona en la piscina tranquil¬∑lament √©s agradable, per√≤ t√© un extra que pugues passejar i fer-te una foto amb un hipop√≤tam gegant. Una tematitzaci√≥ exterior eleva el lloc, el fa interessant, crea un espai instagrameable augmentant l’engagement en xarxes.

El disseny de l’acolorida tematitzaci√≥ exterior de Marins Beach Club

Valua, empresa de tematitzaci√≥ d’espais, decoraci√≥ d’esdeveniments i creaci√≥ de figures art√≠stiques amb la tradici√≥ i versatilitat dels artistes fallers, va dissenyar una tematitzaci√≥ exterior gegant i acolorida per a captar l’atenci√≥ de tots. Havia de ser una cosa relacionada amb la mar, ja que l’espai a tematizar era l’entrada a la piscina des d’un dels salons de l’hotel. Llavors, va sorgir la idea de l’hipop√≤tam, animal conegut per ser el cavall del riu i un dels m√©s grans de la terra.

tematización-espacio-exterior-marins-beach-club-mallorca-figura-artistica-hipopotamo-valua

No obstant aix√≤, un hipop√≤tam no era suficient, havia de ser una tematitzaci√≥ exterior connectada amb la mar i la flora marina de Mallorca. Llavors, es va dissenyar un hipop√≤tam la part posterior del qual fora inspirada en els corals que es troben en les cales mallorquines. Per davant s’aprecia la grandesa d’este animal, que t√© la boca oberta, aconseguint que impacte m√©s. Per darrere i en els costats, els cridaners colors vibrants dels corals, algues, estreles de mar ressalten la bellesa de la figura art√≠stica.

tematització-exterior-marins-beach-club-mallorca-figura-artistica-hipopotamo-valua

El resultat √©s una tematitzaci√≥ exterior √ļnica i original, on predominen els colors vibrants. Valua ha aconseguit en una figura art√≠stica representar la mar, a l’hotel i crear un reclam visual. La zona de la piscina on est√† situada esta tematitzaci√≥ exterior ser√† la m√©s fotografiada del beach club. L’√ļnic detall que li queda √©s posar-li un nom a este hipop√≤tam gegant.

tematització-exterior-marins-beach-club-mallorca-figura-artistica-hipopotamo-valua

Tematitzacions i decoracions exteriors com a reclams visuals

Vivim submergits en xarxes socials, on es busca l’impacte i engagement, amb una tematitzaci√≥ o decoraci√≥ atractiva suma punts. Anar a un hotel, entrar a una botiga, menjar en un restaurant s’ha tornat una experi√®ncia 360√©, en la qual es busca entrar en un ambient tematizado. Per exemple, la decoraci√≥ de l’entrada de l’Hotel Mongibello, inspirada en oasi de luxe d’Eivissa crea una primera impressi√≥ inoblidable.

Tamb√©, per a Salvatge Marbella realitzem una decoraci√≥ exterior √ļnica, una m√† que √©s al seu torn un llum d’ambient. Acudir all√≠ i no fer-se un parell de fotos amb la m√† gegant o en els sof√†s dels rinoceronts √©s pr√†cticament impossible. Igual que en ScrapWorld 2024 tothom es va fixar en la Jordan 1 gegant de l’estand de Stream Sneaker o la gorra gegant per a la pop-up de New Era Cap, perqu√® s√≥n decoracions √ļniques i creatives.

Les tematitzacions o decoracions s√≥n al final reclams visuals, totems publicitarios que generen un impacte positiu. Quan vagen a Marins Beach Club, diran que el tracte va ser bo, per√≤ es recordaran del club per l’hipop√≤tam gegant mar√≠. Estes tematitzacions originals i personalitzades generen un record √ļnic, t’ajuden a diferenciar-te. Si necessites tematizar o decorar un espai de manera creativa, contacta amb nosaltres perqu√® puguem ajudar-te a impactar en el p√ļblic.