El regal personalitzat per la seua jubilació que va emocionar a Enrique

regalo-personalizado-jubilación-regala-un-ninot

Reunir-se en una ocasió especial com un aniversari, celebració de jubilació o aniversari ja és un màgic. Però la guinda del pastís és el moment d’obrir el regal personalitzat que li han fet entre tots per a sorprendre l’amfitrió. Tothom present espera amb nervis que trenque el paper i descobrisca el regal, volen veure la seua reacció.

La família d’Andrea es va reunir per la jubilació del seu pare, Enrique, per a donar-li este regal personalitzat especial. Després de tota una vida dedicada al seu treball, ara li ha tocat dir adeu a la seua vida laboral. Va ser una celebració molt emotiva, prendre la decisió de jubilar-se quan tens passió pel teu treball és complicat. I en este dia tan especial va rebre un regal en forma de ninot personalitzat de part de tota la seua família, per a recordar-li que ara el seu passatemps serà veure les obres després de la tanca com a bon jubilat.

El graciós disseny d’este regal personalitzat

Per a donar-li un toc d’humor a la jubilació del seu pare, van pensar un regal personalitzat graciós. El disseny d’este ninot té el seu toc d’humor, a part de ser un record al seu passat d’obrer. A Espanya la figura del jubilat és conegut per parar-se davant de les obres a observar-les, és el seu entreteniment del dia. Per al pare d’Andrea ara li tocarà veure-les des de la tanca, estiga serà el seu nou hobby.

El ninot és clavat a Enrique, tota la família ha remarcat el molt que se li sembla. Són dos gotes d’aigua gràcies al treball que ha realitzat l’artista faller Sergio Sánchez a l’hora de pintar el ninot. Fins i tot té fins al detall de la bandolera de National Geographic, el complement que sempre porta amb si Enrique. Es un regal personalitzat al cent per cent, on s’ha recreat a Enrique a partir de la foto que ens va facilitar Andrea.

regalo-personalizado-jubilación-regala-un-ninot

El detall de la tanca és molt graciós, perquè podrien haver encarregat a Regala Un Ninot un ninot de professió del seu pare vestit d’obrer. No obstant això, han volgut donar-li un significat diferent del regal personalitzat i traure-li una riallada a Enrique quan l’obrira. És un regal amb doble sentit, d’una banda eixa tanca li recordarà el seu ofici al qual ha dedicat una vida. Però per l’altre, quan ho veja somriurà en veure’s reflectit en el ninot per la vida de jubilat que li toca viure en esta nova etapa.

Regals personalitzats per a ocasions especials en Regala Un Ninot

Són regals personalitzats amb molt de sentiment, que li traurà un somriure a qui el rep. Enrique quan veja el ninot que li han regalat eixirà amb un somriure perquè li recordarà al moment d’obrir-lo, a l’afecte de la seua família i a la seua etapa de treballador. Igual que li ocorre a l’expresident d’Elecnor, qui també va rebre un ninot en la seua festa de jubilació per part dels seus empleats. Estos ninots commemoren tota la seua trajectòria professional, mostrant l’afecte que se’ls té.

Encara que no fa falta esperar a la jubilació per a regalar un ninot personalitzat. És un regal versàtil i únic per a qualsevol ocasió, com per exemple una boda o un aniversari. Thomas com a regal de bodas va rebre un ninot personalitzat seu vestit d’Harry Potter de part del seu promés. L’indumentarista Jorge Fabuel va obrir el seu ninot el dia del seu aniversari, i ara decora la seua botiga de vestimenta fallera. En Regala Un Ninot hi ha moltes opcions de ninots,contacta amb nosaltres, perquè este regal personalitzat siga especial.