La decoració per a l’esdeveniment del 75 aniversari de Fermax

decoración-evento-aniversario-empresa-fermax-tarta-valua

Pel seu 75é aniversari, l’empresa Fermax, per a celebrar esta fita va encarregar una decoració d’esdeveniment molt corporativa a Valua. En tot aniversari la tradició és bufar els ciris, per a este 75 aniversari els empleats de Fermax van veure com es prenien les bengales d’un pastís especial. No tots els dies s’arriba a una fita tan important a nivell d’empresa, i fa falta celebrar-ho en gran com ha fet Fermax.

L’empresa va nàixer en 1949 i des de fa 75 anys que instal·len telefonillos i timbres per a les cases. Amb el pas dels anys s’han anat adaptant a les noves tecnologies i evolucionant. Per a donar-los als seus clients les millors prestacions i qualitats, per a connectar les seues cases amb l’exterior. I la decoració de l’esdeveniment realitzada per Valua, empresa de tematització d’espais, decoració d’esdeveniments i creació de figures artístiques amb la tradició i versatilitat dels artistes fallers, ha connectat a tots els empleats amb esta important celebració.

El disseny de la decoració de l’esdeveniment de Fermax

Volien fer una cosa diferent, incorporar també una part de València a este aniversari. Tothom bufa els ciris i després es menja el pastís, no obstant això, Fermax volia una cosa única. La solució va ser contactar amb Valua per a encarregar un pastís fictici personalitzat espectacular com a decoració de l’esdeveniment.

decoració-esdeveniment-aniversari-empresa-fermax-pastís-valua

El sopar va anar d’allò més bé, tota la plantilla de Fermax, tant l’espanyola com la portuguesa, reunides en L’Umbracle. Un sopar on hi havia molt a celebrar, i com a guinda de la nit la decoració de l’esdeveniment, el pastís fictici de 5 pisos. Un pastís molt corporatiu, amb el color corporatiu de l’empresa, eixe blau elèctric. Acompanyat dels detalls daurats fent l’ullet a l’èxit viscut durant estos 75 anys.

També esta decoració d’esdeveniment tenia un detall molt especial, la placa que coronava el pastís. En la placa es llegia el 75 en els dos blaus corporatius, acompanyat de l’any en què es va fundar l’empresa fins a la data de l’aniversari. A part, per a decorar esta vesprada tan especial, es van recrear raïms daurades i blaus. Als empleats de Fermax els va encantar el pastís fictici que tan real semblava, i va estar molt present en la celebració durant tota la nit.

Una bonica decoració, la guinda del pastís per a tot esdeveniment

Entrar a un congrés i veure un fotoreclam creatiu, únic i personalitzat fa una impressió molt positiva. Per exemple, per al Congrés Mèdic Semergen realitzem una doctora per al fotoreclam on la gent es va fer les fotografies. De la mateixa manera, veure l’escenari tematizado fa que l’esdeveniment tinga un punt d’elegància i professionalitat extra. Ron Barceló per a la presentació del llibre “Recenario” al costat d’Aleix Puig, fundador de Vici, va encarregar la recreació a escala gegant del llibre, una nevera rosa i una caixa de creïlles fregides. Va ser una decoració de l’esdeveniment molt atractiva, amb la qual tothom es va fer fotografies.

Chanel per al seu esdeveniment corporatiu a Madrid va demanar un coet inspirat en la mítica bossa negra de cuir de la marca per a decorar l’escenari durant les exposicions. Este tipus de decoracions afigen un toc creatiu i únic a l’esdeveniment, aconseguint crear un record inoblidable en els assistents. Si necessites una decoració espectacular, cridanera i que genere un impacte, contacta amb nosaltres.