Els artistes fallers estan de moda

Els artistes fallers segueixen de moda i en aquesta ocasió més que mai ja que a través de Regalaunninot.com els amics de SacabutxArt han realitzat un encàrrec molt interessant per a una empresa d’un sector que representa prop del 3% del PIB de la economia espanyola.

Fotografia: Valerio Rioja

Baix la supervisió del creatiu i director d’art Misael del Rosari per a una producció de l’agència de talent Mr. Pérez Management, situada a Madrid, els artistes fallers Vicent Torres i Jose Enrique Giménez, integrants del col·lectiu SacabutxArt, van realitzar el set per a la campanya publicitària de l’empresa de calçat d’Elx Wonders dirigida a promocionar la col·lecció primavera estiu de la companyia.

Amb la professionalitat que caracteritza als joves artistes valencians i en constant comunicació amb Misael van recollir i van captar amb gran velocitat tots els elements exigits en el briefing. La versatilitat i capacitat d’adaptació va ser determinant en un treball on els temps de lliurament suposaven un repte important.

Amb les habilitats tècniques d’un ofici com el d’artista faller aquesta decoració per a campanya publicitària va ser resolta amb gran mestratge per SacabutxArt. Les necessitats del atrezzo demanaven unes figures de carabassa, bolets i tentacles de polp amb gran dinamisme i que dotaren de colorit i volum a l’escena perquè la model Karolina Gorzala lluïra fantàsticament enfront de la càmera del prestigiós fotògraf Valerio Rioja.

Especialistes en Decorats i Tematització

Aquest encàrrec demostra una vegada més les immenses capacitats creatives dels artistes fallers en sectors com la publicitat, la decoració i la tematització i ambientació d’espais per a tota mena d’aplicacions i esdeveniments.


Des de Regala un Ninot agraïm a l’agència Mr. Perez Management i a Misael del Rosari el seu gran interés en la nostra plataforma per a gestionar i proporcionar una solució creativa per a un encàrrec tan important.

Continuarem treballant intensament per a desestacionaizar, diversificar els ingressos de l’artista faller i generar noves oportunitats per a un ofici patrimoni de la humanitat que ens apassiona i que admirem des de sempre.

Eres una empresa i t’interessa contractar els serveis d’un artista faller? Posa’t en contacte amb nosaltres!

Solucions per a empreses