Falles online 2021

Un any després mirem endavant

Fa un any que vam viure un dels fets que mai haguérem volgut viure, la cancel·lació de les Falles.

La nit del 10 de març tot es va detindre, les places van quedar-se en silenci i els artistes van patir la major de les incerteses en meitat de la Plantà.

Un any després la societat s’ha adonat de la importància de les Falles a tots els nivells: econòmic, cultural, sentimental,…

Un any després ens hem adonat de la riquesa que tenim a la nostra terra.

Un any després sabem que tornarem, sabem que serem més fortes i forts.

Un any després sabem que les pròximes Falles les viurem com mai, a flor de pell, amb l’emoció d’un sentiment preciós, del sentiment d’amor a les Falles.

Més fallers que mai

Tenim preparat un seguit d’actes fallers dins de la campanya #MésFallersQueMai impulsada per Visit València amb la col·laboració Turisme Comunitat València, Turisme València, el Gremi d’Artistes Fallers (en les instal·lacions dels quals es fan aquestes accions), la Interagrupación i diverses Federacions de Falles, CEV València i amb el patrocini de RegalaunNinot.com, el portal de referència en creativitat dels artistes fallers, i FC Energia, Energia 100% Verde.

14 de març

Una plantà especial amb Toño Savall

Després de realitzar el concurs de “Dibuixa el teu ninot” en el nostre set l’artista faller Toño Savall ens mostra com es pinta en directe el rayajo guanyador i explicarà pas a pas el seu procés creatiu.

15 de març

Dissenyant foc

En 2022 serem Capital Mundial del Disseny, presentem “Dissenyant foc”, una interessant entrevista en directe per a descobrir com és la creació d’una falla de secció especial de la mà de Mario Gual, Paco Camallonga i Miguel Arraiz. Presentat per Xavier Serra.

16 de març

Tertúlia fallera

Presentem la tertúlia “Ser Faller/a i Artista”, per a compartir experiències amb els grans protagonistes de les falles. Participen Jose Luis Platero, Miriam G.Sandemetrio i Gio ArtColor. Presentat per Arantxa Ferrer.

17 de març

Dia de premis

Sent l’emoció de celebrar un premi faller amb l’entrevista: “Guanyar el 1r Premi de la Secció Especial”. Parlarem de la part més emotiva de la festa i compartirem experiències i vivències de l’últim any. Participen Carlos Carsí, Rafa Mengó i Xavier Serra. Presentat per Laura Barber.

18 de març

Taller de ninots

Crea el teu primer ninot amb el taller “El teu ninot de Paper”. Reme i Leti monitores de Viento del Este ens ensenyaran com es fa un ninot de paper craft. Potser s’un bon moment perquè –els menys previsors– facen el regalet del dia del pare.

Descarrega els 3 NinotCraft de Regala un ninot i crea el teu ninot faller fet amb la tècnica de papercraft en el taller de ninots.

Descarregar ninotcraft en A4

19 de març

La cremà: el renàixer de la Festa

És hora de “La cremà”, una tertúlia distesa amb un grup de divulgadors en línia de la festa fallera. On repassem algunes de les cremades més importants de la ciutat de València. Participen Angel Romero de Cendra Digital i Javier Valiente de Falles Revolution. Presentat per Xavier Serra.

Els ninots de falla

Et mostrem un llistat de ninots de falla fets per els nostres artistes fallers.

Vols un ninot personalitzat?

    your image
    your image