Una decoraci贸 de club 煤nica i imponent

decoraci贸n-club-discoteca-personalizada-xairo-campoamor-valua

Quan entres a un club, vols entrar a un oasi. Vas all铆 per a buidar-te, relaxar-te amb els teus amics i passar una bona estona. Cerques que tot a la teua al voltant acompanye a l’ambient, siga un tot en un. La decoraci贸 d’un club mai passa desapercebuda, 茅s la primera impressi贸. 脡s una experi猫ncia extra per al client, m茅s a dia on reina Instagram. Fer-se una fotografia el fons de la qual 茅s una decoraci贸 impressionant augmenta el nivell de satisfacci贸 del client.

La decoraci贸 en un club marca l’estil d’eixe club. Quan vas a una discoteca d’un poble, trobar脿s que no hi ha decoraci贸, una barra de fusta i una decoraci贸 minimalista. No obstant aix貌, quan acudixes a un club al costat de la platja, en una zona m茅s de luxe, la discoteca t茅 un ambient i decoraci贸 m茅s cuidada. S’aprecia un mobiliari m茅s de disseny, hi ha porter en el club i la decoraci贸 del club marca la difer猫ncia.

La discoteca Xairo Campoamor que ha obert les seues portes fa poc, t茅 com a missi贸 ser la m茅s coneguda d’Alacant. Vol posicionar-se com el lloc de festa de refer猫ncia, per a aix貌 ha contactat amb Valua, empresa de tematitzaci贸 d’espais, decoraci贸 d’esdeveniments i creaci贸 de figures art铆stiques amb la tradici贸 i versatilitat dels artistes fallers. Ens han encarregat una decoraci贸 per al club 煤nica, aix铆 aconseguir donar-li el toc extra de creativitat a l’establiment.

El goril路la gegant com a decoraci贸 del club

Des de Xairo Campoamor volien una decoraci贸 per al club que captara l’atenci贸 del p煤blic en segons. Havien buscat quines possibilitats tenien, i va ser quan van donar amb Valua. Van veure els nostres treballs previs, com l’hipop貌tam per a Marins o la figura a escala de la fallera per a Xarxa Bull, i ens van contactar perqu猫 port脿rem la seua idea a la realitat.

decoració-club-discoteca-personalitzada-xairo-campoamor-valua

Volien un goril路la gegant, una decoraci贸 minimalista, per貌 que impactar脿 gr脿cies als seus detalls i acabats. Una decoraci贸 de club diferent, que decora l’entrada a la perfecci贸. Un goril路la de m茅s de 2 metres d’altura imponent preparat per a resistir i lluir en exterior, amb un color roig vibrant que ressalta cada detall del rostre i el pelatge del goril路la. Tamb茅, la capa de lluentor fa que tinga l’acabat gloss que amb les llums del club far脿 que el roig enlluerne.

decoració-club-discoteca-personalitzada-xairo-campoamor-valua

Una decoraci贸 del club que dona la benvinguda en gran. A m茅s, este goril路la et demana a crits traure’t una fotografia al seu costat per a despr茅s pujar-la a xarxes socials. A part de ser una decoraci贸 de l’espai, tamb茅 servix com a fons per a les fotografies de la visita a la discoteca. 脡s un reclam visual m茅s que t茅 el club, un atractiu extra que fa que l’ambient siga 煤nic, personalitzat i cura.

Reclams visuals que tenen el segell de creativitat de Valua

Quan eres un negoci nou, fa falta captar l’atenci贸 del p煤blic. Una de les estrat猫gies 茅s tindre un reclam visual, com les figures dels guardians que realitzem per a la botiga de marxandatge de Numanguerrix a S貌ria. Tamb茅, la reproducci贸 a escala de l’est脿tua d’Alfons XII per a l’estand de Nerja en Fitur. S贸n figures que criden l’atenci贸 i fan que la gent es fixe a la teua botiga, estand o club en el cas del goril路la per a Xairo Campoamor.

Estes decoracions s贸n com una tanca de publicitat, per貌 m茅s efectives gr脿cies a la interacci贸 que es genera. El p煤blic no sols es per a a veure el goril路la, la gorra de New Era Cap, les hortalisses gegants en Vendes de Zafarraya, tamb茅 es trauen una foto. Creen un record en la ment del consumidor. Si vols generar un impacte positiu a l’instant, contacta amb nosaltres, et crearem una decoraci贸 espectacular que sorprenga al p煤blic.