Li regalen un ninot a Ibai Llanos

yosoyplex-regala-ninot-a-ibai-llanos-personalizado-de-regala-un-ninot

El youtuber Ibai Llanos en els Ășltims anys s’ha posicionat com un dels creadors de contingut amb mĂ©s seguidors a Espanya. Els seus fans i amics li han regalat tot tipus de coses, cadascĂș mĂ©s rara. El seu company d’ofici, Jo Soc Plex ha optat per regalar-li una cosa diferent i que mai s’haguera arribat a imaginar, un ninot personalitzat. Un ninot d’Ibai a escala real realitzat per Regala Un Ninot.

El ninot d’Ibai va ser encarregat per Plex, al costat del ninot seu que se li va entregar de part de Regala Un Ninot. Es van fer tots dos alhora, no obstant aixĂČ, Plex ha esperat fins a estos dies per a sorprendre a Ibai. Enguany, Plex participa en la Vetlada, el major esdeveniment que organitza Ibai on es baten a un combat de boxa diversos creadors de contingut. Durant la visita a la seua casa per a veure com estĂ  sent l’Ășltim entrenament del youtuber espanyol, Plex li va entregar este ninot a Ibai.

El disseny del ninot d’Ibai Llanos

Jo Soc Plex volia un Ibai diferent. Un ninot d’Ibai que el sorprenguera i li deixarĂ  sense paraules. Pel que va triar recrear al youtuber en una figura a escala real i amb un outfit molt diferent del qual estem acostumats a veure-li. Ibai Plans sempre vist amb vaquers i una samarreta bĂ sica, no obstant aixĂČ, la seua ninot tĂ© una disfressa d’un guerrer que s’assembla a un dels videojocs mĂ©s famosos de mĂČbils dels Ășltims anys.

yosoyplex-regala-ninot-a-ibai-llanos-personalizado-de-regala-un-ninot
font: vĂ­deo Ibai “AixĂ­ Ă©s la rutina extrema de Plex per a la Vetlada

La disfressa del ninot d’Ibai estĂ  molt aconseguit. TĂ© molts detalls, com l’acabat de la malla del vestit, on s’aprecia com s’unixen les cadenes igual que els reals. TambĂ©, tĂ© un canĂł a la mĂ  dreta i la municiĂł en l’esquerra, fent al·lusiĂł al videojoc de batalles al qual solien jugar junts. PerĂČ, Ibai Ă©s el rei, per aixĂČ tĂ© la corona, perquĂš Ă©s el guanyador sempre.

yosoyplex-regala-ninot-a-ibai-llanos-personalizado-de-regala-un-ninot

Finalment, el rostre del ninot d’Ibai estĂ  replicat a la perfecciĂł. No Ă©s la primera vegada que Ibai tĂ© una figura personalitzada a grandĂ ria real. Kapra va encarregar una figura d’Ibai per al seu carro del Xarxa Bull Dia de les Ales a Valua vestit de vestit com en la vetlada. I en veure el seu ninot, Ibai es va quedar sense paraules. No sabia quĂš dir, perquĂš no li ho esperava i mai li ho hauria imaginat. PerĂČ si que tenia clar que acabaria a la seua casa com a decoraciĂł tard o d’hora.

yosoyplex-regala-ninot-a-ibai-llanos-personalizado-de-regala-un-ninot
font: vĂ­deo Ibai “AixĂ­ Ă©s la rutina extrema de Plex per a la Vetlada

Ninots personalitzats com a regals per a celebritats

Jo Soc Plex no Ă©s l’Ășnic famĂłs que decidix regalar un ninot personalitzat, Valentino Rossi tambĂ© va rebre un. Pel seu comiat de MotoGP, Dorna, l’empresa organitzadora del mundial de motociclisme li va regalar un ninot d’ell amb les motos mĂ©s importants que ha pilotat en la seua carrera. TambĂ©, Joan CastellĂł, periodista de l’agĂšncia de notĂ­cies EFE, va rebre un ninot seu per la seua jubilaciĂł.

Regalar un ninot personalitzat Ă©s especial. És una grata sorpresa, com la que va rebre Ibai en descobrir la seua ninot descobrint les mantes que ho tapaven. És regalar una cosa Ășnica i mĂ gic, que tambĂ© Ă©s una part de les falles en ser realitzats pels artistes fallers. És el regal perfecte per a homenatjar a algĂș, sorprendre pel seu aniversari, o com a regal de bodas. Contacta amb Regala Un Ninot si vols regalar un ninot personalitzat que sorprenga la persona que ho rep.