Regalen Ninots personalitzats a dues falleres de la comissió Avinguda de l’Oest de València

Les falleres Marta i Marta conservaran per a tota la vida un regal molt especial. Es tracta d’uns Ninots realitzats artesanalment per Regala Un Ninot, marca especialitzada de Valua en la realitzaci√≥ de figures art√≠siticas i ninots. En aquesta ocasi√≥ hem comptat amb la col¬∑laboraci√≥ de l’artista faller Sergio S√°nchez i amb el disseny exclusiu d’Estudi Chuky.

Aquest regal l’ha realitzat amb molt d’afecte Jorge, tamb√© faller de la comissi√≥ Avinguda de l’Oest de Val√®ncia i pare d’una de les martes. Els tres conserven un “feeling faller” que qualsevol membre que pertany a una falla sap identificar i aix√≤ va portar a Jorge a regalar-los un Ninot personalitzat. A m√©s, Jorge tamb√© es va regala a ell mateix un Ninot seu, formant un conjunt de fallers perfecte.

Els tres Ninots estan fets amb total delicadesa, 100% de manera artesanal i mantenint cada detall de la indumentària dels tres fallers, tal com els llueixen durant les festes falleres.

El regal perfecte per als amants de les falles

Els Ninots personalitzats són el regal perfecte per a qualsevol faller o fallera. Un homenatge a la passió i al sentiment que es viu en les festes josefinas, declarades Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

En Regala Un Ninot som experts en la realització de Ninots per a ocasions especials:

Regalem un Ninot a la tiktoker N√ļria Adraos

Regalen un Ninot a Joan Castell√≥, periodista de l’agencia EFE

Regalen una parella de ninots personalitzats per a unes noces fallera

Els Ninots de les Capitanes Teika

Regalen un Ninot a les Falleres Majors de València 2023

Valentino Rossi homenatjat amb un ninot en el seu comiat de MotoGP

Vols fer un regal especial? Contacta’ns i t’ajudem a fer-ho realitat. Els nostres professionals t’assessorem i aconsellem per a crear regals personalitzats amb el segell d’artesania feta 100% a m√† pels nostres artesans.